KIN 192* Sárga Planetáris Ember* 03.11*Galaktikus Aktiváló Portál

192-eb-10Az Éjszaka hullámvarázs kiteljesedését a Sárga Ember hozza el. A Planetáris tónus biztosítja a legerősebb megvalósítási erőt és kitartást. Ezeken a napokon érdemes újra felidézni célkitűzéseinket, mert extra adag motivációt és erőt meríthetünk belőle. Mindaz amiért eddig dolgoztunk új értelmet nyer és kiteljesedik. Mindehhez a Sárga Ember biztosítja a szabad akaratot és a bőséges lehetőségeket.

  Az elmúlt napokban bejártuk lelkünk legféltettebb bugyrait. Szembesültünk és dolgoztunk elakadásainkkal, korlátozó érzelmi sérüléseinkkel, belső félelmeinkkel, vagyis mindazzal, ami visszatart kiteljesedésünktől. A Sárga Ember, a bőség és lehetőségek tárházát sorakoztatja fel előttünk. Megmutatja, hogy mi mindent lehetne ebből kihozni, a többi rajtunk múlik! Ha elkötelezzük magunkat, ma minden lehetséges! Szabad Akarat! Innentől rajtunk áll, hogy megfogadjuk az elmúlt napok tanítását és változtatunk, vagy megyünk tovább a már „jól bevált” kis rutinunk szerint? Akárhogy is, a mai nap befolyással lesz életünkre, ráadásul ma a Galaktikus Portálnapok miatt mindez még jobban felerősödik. Érdemes tehát úgy dönteni, hogy inkább „kiürülünk”, és elengedjük mindazt, ami eddig meggátolt és teret engedünk az így beáramló új minőségeknek. Minden akkor és ott bukkan elénk amikor mi arra készen állunk. Azonban az, hogy ezt a lehetőséget mi megragadjuk-e avagy sem, az csakis rajtunk áll. Ha visszagondolunk, valószínűleg számtalan olyan kihagyott „ziccer” volt már életünkben, amit esetleg már bánunk. A jó, hír az, hogy a Világmindenség nem adja fel! Újabb és újabb lehetőséget kapunk tőle, azonban érdemes nem visszaélnünk bizalmával, ugyanis ezekért a leckékért a következő körben kissé jobban meg fog dolgoztatni bennünket! Ügyeljünk hát rá, hogy ha egy szituáció, konfliktus már „ismerős”, akkor ma mindenképpen reagáljunk rá másként, mint eddig, hisz csak a bolond vár más eredményt ugyanarra a megoldási mintára…

A mai energiákat támogathatjuk azzal is, hogy megfigyeljük mi az, ami az öröm és beteljesedés érzését hozza el számunkra és ma foglalkozzunk inkább azzal. Az Ember szimbóluma ugyanis a bőség szaru, mely sosem ürül ki; minél többet veszünk ki belőle, annál több újdonságnak ad helyet. Minél több megbúvó lehetőséget használunk fel belső kincstárunkból, azok helyét további újabb lehetőségek veszik majd át. Ne fukarkodjunk hát! Merjünk elengedni, hogy kaphassunk.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy befolyásoljak
Előállítva a bölcsességet
Lepecsételem a szabad akarat feldolgozását
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.

Megerősítés: 
Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.