KIN 185* Vörös Elektromos Kígyó* 03.04

185-chicchan-3A mai napon, az ösztönös megérzések, a kreatív megoldások és a lelkes szenvedély lép be életünkbe. Most hogy már megtapasztaltuk céljainkat és kihívásainkat, a Vörös Elektromos Kígyó minősége ma támogat, hogy ezeket egységbe rendezzük. Csakis így tudjuk mindezt a megoldások szintjére emelni.

A Kígyó, mint megannyi kultúrában, a Majáknál is az gyógyítás, az ösztönök, szenvedélyek és testiség képviselője. Ezeken a napokon a test-tudatosság van porondon. Tudjuk, hogy a legtöbb betegség lelki eredetű, így a Kígyó napjain különösen érdemes odafigyelni testünk jelzéseire, szerveik, tüneteink szimbolikus jelentésére. Adjunk ma hálát testünknek, hogy otthont ad, cipeli és óvja törékeny lelkünket. Kényeztessük ma magunkat kicsit jobban és testünk meghálálja. Figyeljünk ma a gyomor tájékáról érkező ösztönös megérzésekre és hallgassunk is rá. Engedjük el a rutint és a megszokást, próbáljunk ki ma valami új megközelítést. Kell egy kis pezsgés, egy kis változatosság! Lássuk meg, hogy életterületünk mely területén érzünk fásultságot, pangó energiákat, ahol csak úgy vagyunk és ahol immáron csak a rutin és a megszokás irányítja életünket. Koncentráljunk ezekre a területekre, nézzünk szembe az esetleges „igen, de” valamint a „mi lesz ha..?” kérdéseinkkel, és/vagy félelmeinkkel és mindazt, ami leköti életenergiánkat, engedjük el! A mai napon próbáljunk egy kissé kreatívabban hozzáállni a felmerülő témákhoz, hallgassunk a belső hangunkra és merjünk „másként” cselekedni. Legyünk spontánok és merjünk újítani kissé, hogy megnyílhassanak előttünk az újdonságban rejlő lehetőségek! Fedezzük fel a határainkat és feszegessük is őket egy picit. Engedjük, hogy a Kígyó feltöltsön bennünket spiritusszal, érezzük, ahogy minden sejtünk aktiválódik és tettre készen várja a cselekvést!

Mantra:
Aktiválok, hogy túléljek,
Megkötve az ösztönt.
Lepecsételem az életerő tárházát,
A szolgálat elektromos tónusával.
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés: 
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.