KIN 176* Sárga Rezonáns Harcos* 02.23* Galaktikus Aktiváló Portálnap

176-cib-7A GAP napok ereje ma a Rezonáns Harcos minőségét erősíti fel, összehangolva a 7-es szám teljességét és misztériumát, a Harcos intelligenciájával és tudatosságával. A mai nap energiái erősítik az önelfogadást és az hitet önmagunkban.

A Hullámvarázs 7. napja mindig a töltekezésé. Ezeken a napokon egyfajta számvetés történik. Megállunk pihenni és önkéntelenül is letesszük terheinket. Ma felmérhetjük melyek azok a tulajdonságok, gondolati minták, feladatok, bármi ami mostani utunk során immáron feleslegesé vált, vagy elavult. Elérkezett az idő, hogy ezeket hátrahagyva erőinket a célkitűzéseinkre összpontosítva menjünk tovább. Ebben a Harcos intelligenciája lesz segítségünkre, mely a kérdések megfogalmazásával elvezet a válaszokhoz. Hangoljuk össze szívünk és elménk hangját, hogy a zsivajból kitűnhessen belső vezetőnk tiszta orgánuma, mely mindig elvezet a célunkhoz.
A Harcos minősége mindemellett a felelősségvállalásra is felhívja figyelmünket, arra kérve, hogy célkitűzéseinket hangoljuk össze egy magasabb cél érdekével.

A Kutya hullámvarázsban megjelenő Harcos, tehát feltölt bennünket a „falkavezér” összes erényével: bátorság, határozottság, intelligencia, céltudatosság. A kérdés csupán az, hogy mennyire merünk bízni megérzéseinkben, ebben a halk hangocskában, mely a belső hangunk? Fel merjük-e vállalni érzéseinket, múltunkat, gondolatainkat környezetünk, de legfőképpen Önmagunk előtt?
Te mit hozol ki a mai napból?

Mantra:
Levezetek, hogy kérdezzek
Ösztönözve a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával.
Engem az elegancia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.