KIN 169* Vörös Kozmikus Hold* 02.16

169-muluc-13
Forrás: http://www.shamaya.at

Teliholdas éjszakánk volt, mellyel együtt megérkezett a Vörös Kozmikus Hold minősége. A Vörös Föld Hullámvarázsban már hozzászokhattunk olyan véletlennek tűnő események, találkozások közepébe csöppentünk, mely a későbbiekben nyer értelmet, netán már túlontúl is ismerős a helyzet. Ezen események nagyon fontos útmutatóként szolgálnak érdemes azonban nem dönteni elhamarkodottan. Ezen ciklus utolsó „csodás egybeesése” a mai nap, mely segít megbékélnünk az elmúlt napok eseményeivel, letisztítja érzelmeinket és átvezet bennünket a holnap induló Fehér Kutya Hullámvarázsba, ahol az Önmagunkhoz való hűséget fogjuk gyakorolni.

A Hold (bolygó) hatását már ismerjük, a Vörös Hold ugyanezeket a minőségeket képviseli, így nem meglepő, ha ma kissé túlteng bennünk az érzelem. Használjuk az elmúlt napokban elsajátított tanításokat, hogy feloldhassuk a harmadik szem blokkjait, hogy a bölcsesség, tisztánlátás, tudás és ösztönös megérzés újra visszatérhessen életünkbe. Figyeljünk érzelmi reakcióinkra, és ügyeljünk, hogy ne reagáljunk le semmit dühből vagy elkeseredésből. Tartózkodjunk az érzelmi drámáktól és mi se generáljuk őket. Ne fecséreljük az időt ezzel, inkább figyeljük meg mi is volt az, ami ezt az érzelmi túlcsordulást előidézte. Emlékezzünk arra, kik is vagyunk mi valójában és hallgassunk a belső útmutatásra! Engedjük, hogy a Hold elmossa régi sérüléseinket. Gyógyítsuk meg belső „kritikusunkat”, ne ostorozzuk magunkat a múlt történései miatt. Bízzunk saját belső folyamatainkban.

Mint azt már korábban is említettem, a maják szemében a Hold maga volt az Univerzális Víz. Ha úgy érezzük, hogy valami még mindig korlátoz minket az önmegvalósításban, akkor vizsgáljuk meg, hogy ez a korlát valóban létezik-e, majd képzeletben álljunk be a Hold „vízesése alá” és engedjük át magunkat tisztító erejének; hagyjuk, hogy a víz elmoshassa a vélt vagy valós akadályainkat. Ezt akár fizikálisan mi is megtehetjük: reggel és/vagy este, a zuhany alatt képzeljük el, ahogyan a szappan maradékával együtt lemossunk magunkról minden akadályozó tényezőt, félelmet, kétséget, vagy akár a múlt sérüléseit.

Mantra: 
Kitartok, hogy megtisztítsak
Túlhaladva az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.

Megerősítés:
Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.