KIN 154* Fehér Spektrális Varázsló* 02.01* Galaktikus Aktiváló Portálnap

154-ix-11Február első napját máris egy Újhold energiával indítjuk, melyet tökéletesen kiegészít a Fehér Spektrális Varázsló minősége. A hullám 11. napja mindig a leválás időszaka, az Újholddal együtt most megtisztulás, újjáéledés, újrakezdés időszaka. Mindaz, amit az elmúlt 11 napban megkötötte energiáinkat, vagy épp lekötötte a figyelmünket, az ma feloldódik és teret enged a megújult énünknek. Emiatt fizikailag és Szellemileg is sokkal energetikusabbak, könnyedebbek leszünk. Minden teher, rögzült minta gyorsabban távozik, helyét kreatív támogató energiák, gondolatok veszik át. Érdemes hallgatni rájuk!

A mai nap feladata tehát a felelősségvállalás és megtisztulás. Kapcsolódjunk össze belső szellemi vezetőnkkel és ünnepeljük meg eddigi erőfeszítéseinket, átalakulásunkat! Adjuk át magunkat ennek a felszabadító érzésnek és hagyjuk, hogy a felerősödött belső hangunk vezesse lépteinket. Egyesítsük a szív és elme szavát. Engedjük el a státuszt és az elismerési-, vagy irányítási vágyat és csak belső sugallatunkra figyeljünk. A válaszok kérdéseinkre, már bennünk vannak, nekünk csupán össze kellene kapcsolódnunk és hinnünk bennük. Igazi erőnk az önelfogadásból, és fejlődésünk iránti elkötelezettségből ered. Ha befelé fordulunk vezettetésért, akkor visszatalálunk a természetes összhanghoz és érzékenységhez. Az elmúlt napokban felfedezett képességek, tulajdonságok, mára már beépültek életünkbe most a Varázsló segítségével, ezen képességeket összehangolhatjuk a felsőbb akarattal, hogy ne csak minket, de környezetünket is támogathassuk vele. Felejtsük el az egyéni érdek, ez ego irányítását. Tudatosítsuk, hogy ami a nagyobb mintát, Rendet szolgálja, az minket is szolgál, ezáltal növekedhetünk. Most még inkább törekedjünk az őszinteségre, mind önmagunk mind a környezetünk felé.

Mantra:
Feloldok, hogy varázsoljak
Szabaddá téve a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés:
„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.