KIN 151* Kék Galaktikus Majom* 01.29* Galaktikus Aktiváló Portálnap

151-chuen-8A Galaktikus tónus mindig visszahozza az előző hullámvarázs témáit, hogy felmérje, megtanultuk e a leckét. Mindehhez ma a Kék Majom kristálytiszta (GAP nap) energiái társulnak, mely alaposan felkavarja ma életünk állóvizét. Így ma kifejezetten fontos, hogy emlékezzünk arra, amit az előző hullám során tanultunk: spontaneitás, rugalmasság, játékosság, szemléletváltás!

Az elmúlt 3 hullámvarázs (Kígyó, Tükör, Majom) erőteljesen felpörgette életünk eseményeit mely most a Mag Hullámvarázsban cseng le. Hamarosan véget ér az utolsó GAP napok sorozata. A Sárga Mag Hullámvarázsban megjelenő Kék Majom energiái, ma emlékeztetnek arra, hogy bár már sokat csillapodtak a hullámok, mégis jobban tesszük, ha felkészültek maradunk és nem feledjük az elmúlt időszak (46 nap) tanításait! A mai nap vezető jegye a Kék Sas, mely a Majom olykor kegyetlen tréfái ellenére ma a Reményt hozza el számunkra. Tudjuk, hogy a Majom napjain mindenre is számíthatunk, hisz nem válogat eszközökben, ha arról van szó, hogy élethelyzetünket/hitrendszerünket/traumáinkat egy másik nézőpontból is meg kellene vizsgálnunk. Teszi mindezt a legjobb szándékkal és gyermeki ártatlansággal. Tehát ma észben tartva az eddig tanultakat, dőljünk hátra és helyezkedjünk megfigyelő álláspontba.
Mindemellett, a Kék Majom képviseli a Belső gyermeki énünket, segít sebei begyógyításában! Sokan kérdezik, hogyan gyógyítható belső gyermeki énünk. Bocsássunk meg önmagunknak és környezetünknek. Szeressük és fogadjuk el önmagunkat olyannak amilyenek vagyunk. Öleljük magunkhoz és adjuk meg neki mindazt a figyelmet és szeretete, amire mindig is vágyott! Keressük meg, mi az, ami igazán örömet okoz nekünk. Keressünk olyan munkát, ami támogatja érzékenységünket, és mély megelégedettséget kelt bennünk. Legyünk egyszerűek: szeressünk, játsszunk, táncoljunk, rajzoljunk, színezzünk, énekeljünk. Ezek mind az isteni gyermek tevékenységei – mindenkiben segítik a mágikus gyermek önkifejezését. Tudatosan teremtsünk időt az örömteli szabadságra és a játék varázslatára!

Ez a mai feladat: játszunk, nevessünk sokat, találkozzunk barátokkal. Élvezzük az életet, hisz csak limitált időnk van ezen a bolygón. Használjuk ki! Carpe diem!

Mantra:
Harmonizálok, hogy játszak
Formálva a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
Az osztatlanság galaktikus tónusával
Engem a Vízió ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés:
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.