KIN 147* Kék Önálló Kéz* 01.25* Galaktikus Aktiváló Portálnap

147-manik-4A Kék Önálló Kézzel ma kicsit stabilabb, nyugodtabb, gyógyítóbb energiák lépnek be életünkbe. Az Önálló tónus rendez, kiegyensúlyoz, mértéket szab. Ehhez ma a Kék Kéz társul. A Kéz mindig felhívja a figyelmünket arra, ha valamit túl sokáig halogattunk, vagy épp a gyógyulásunk érdekében elérkezett az ideje, hogy elengedjük, vagy lezárjunk. Figyeljük hát meg, hogy a mai napon mi kap reflektorfényt életünkben. Elérkezett az ideje, hogy megalapozzuk céljainkat: tervezzük meg a következő lépéseinket, határozzuk meg korlátjainkat, részcéljainkat és lássuk a célt! Ültessük el célunk magjait!

Ez a nap olyan erőt és stabilitást ad számunkra, melyre nyugodt szívvel rábízhatjuk magunkat. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy a ma esetlegesen felmerülő káoszt uraljuk. Ez a „káoszt” a ma nyakunkba szakadó, eddig halogatott teendőinkből keletkezik. Iskolapéldája a körömre égett gyufának. Szóval legelőször is, kéretik nem pánikolni! Vegyünk 2-3 mély levegőt, rendezzük gondolatainkat és engedjük el az önostorozást! Ezután rangsoroljunk és tervezzük meg a következő lépéseinket feladatainkat. Majd egyenként, lépésről lépésre vigyük is végig őket. Ez a fajta összpontosítás, megadja azt a szükséges gondoskodást, stabilitást és éltető energiát melyre szükségünk van ahhoz, hogy a bennünk rejlő potenciálokat kivirágoztathassuk. Ne feledjük, senki más nem cselekedhet helyettünk! A Kék Kéz mindemellett, -vagyis éppen ezek által- elhozza számunkra a gyógyírt, a felszaggatott sebeinkre, hogy könnyebben tovább léphessünk friss megújult énünk felé.

Ezen gyógyító nap végét érdemes egy kreatív alkotással zárnunk, legyen ez egy mandala színezése, festés, de lehet akár az otthonunk dekorálása is. A lényeg, hogy (kreatívan) kikacsoljunk és méltón zárjuk a napot.
Legyen szép napod!

Mantra: 
Meghatározok a tudás érdekében
Megszabva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A forma önálló tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.

Megerősítés:
Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.