KIN 141* Vörös Spektrális Sárkány* 01.19

141-iImix-11Mától 5 napon át picit fellélegezhetünk, hisz tegnap véget értek a AMG napok és majd csak 5 nap múlva veszi kezdetét a levezető 10 GAP nap. Így tehát ma a tegyük le terheinket, a Kék Majom hullámvarázs során ért sérelmeinket és élvezzük a súlytalanságot! A Vörös Sárkány Ősanyai minősége, ma szinte elringat és biztonságot nyújt mindehhez.

A Maja szinkronárium alapja a Tzolkin, mely 260 napjában minden hullámvarázs meghatározott rendben, és Föld-ciklusokban (vörös-fehér-kék-sárga) követik egymást. Mint korábban is írtam, ezek a négyes Földciklusok 4 hullámvarázst takarnak, melyeket ún. Sors Palotáknak is szoktunk nevezni. A Tzolkin közepén található a legerőteljesebb, legintenzívebb energiákkal rendelkező 3. Palotánk, mely a Lángolás Kék Nyugati Palotája. Neve beszédes, hatása vitathatatlan! Ennek az erőteljes időszaknak a végére a Sárga Mag Hullámvarázs teszi majd fel a pontot, mely 3 nap múlva veszi kezdetét. Azt hiszem elmondható, hogy ebben az időszakban (2021.12.14-től) szinte mindenkinek volt valami olyan esemény, találkozás az életében, ami sorsfordító volt, de legalábbis mély nyomot hagyott bennünk.
Egyik kedves olvasónk úgy jellemezte ezt az időszakot, hogy „olyan mintha kávébab lennék”: leszakították, megpörkölték, ledarálták, leforrázták és csak reméli, hogy a Sárga Mag Hullámvarázs alatt egy tökéletes kávé készül majd belőle… Nos, mindez csak rajtunk múlik, mihez kezdünk azzal a tapasztalattal amit ezek az eseménysorozatok adtak nekünk! Fogadjuk mindezt a változást nyitott szívvel.

A Sárkány minden kezdete, maga a Forrás. Éppen ezért ma újra megszülethet valami bennünk, amely új irányt, erőt adhat életünknek. Tanuljunk meg újra bízni és hinni. A mai nap energiáit elősegíthetjük, ha ma picit jobban odafigyelünk arra, hogy nekünk mire van szükségünk és mindezt meg is adjuk magunk számára. Akármi is legyen az, biztosítsuk magunk számára az időt és a teret, hogy ezek a minőségek, gondolatok, események beléphessenek az életünkbe. Ez most az egészséges „önzőség” ideje! Azért „egészséges”, mert azáltal, hogy önmagunk számára mi vagyunk az elsők, a bennünk lévő szeretetet, odafordulást később megsokszorozódva adhatjuk át másoknak.

Mantra: 
Feloldok, hogy tápláljak
Szabaddá téve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.