KIN 139* Kék Szoláris Vihar* 01.17* MAG nap

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 139A Szoláris tónus ma kicsit felpörgeti az eseményeket, ezáltal segít végig vinni és lezárni az elmúlt ciklust. Mindehhez ma a Kék Vihar minősége társul, mely elementáris erejével belekezd egy öngerjesztő folyamatba, melynek kiteljesedése holnapi Planetáris Napon várható. A Majom Hullámvarázs és a MAG napok végére ez a tökéletes időzítés. A mai nap elhozza számunkra a letisztulást és megnyugvást. Feloldja az elmúlt napok okozta nézeteltéréseket, sérüléseket, nehezteléseket, így tisztítva meg előttünk a célunkhoz vezető utat.

Ahogy a Vihar napokon már hozzászokhattunk ma egy kicsit érzelmesebb nap elébe nézünk, amikor is mélyről fakadó érzelmek kerülhetnek a felszínre. Érdemes lenne visszatérni belső erőközpontunkba, meditálni, töltődni, gyökeret verni, hogy a Vihar tehesse a dolgát és lecsupaszítson mindent, ami felesleges. Ne próbáljunk ellenállni, elnyomni érzéseinket, mert azt a Vihar csak még jobban felfújja, hogy a kellő pillanatban berobbanjon az arcunkba. Ne felejtsük, hogy a Vihar alázatra és elengedésre tanít! Ha úgy érezzük nagyon magával ragadott az érzelmeink hullámzása, használjuk a mai nap vezető minőségének a Kék Sas-nak tanítását. Lépjünk hátra akár érzelmileg, akár fizikailag is a konfliktus helyzetben, hogy jobb rálátásunk lehessen az eseményekre. Lássuk meg a nagyobb képet, hogy kirajzolódhassanak a miértek. Minden okkal történik. Nincsenek véletlenek. A Világmindenségben minden teljes egész és tökéletes!  A Majom hullámvarázsban megjelenő Vihar napja tehát ma segít, hogy az elmúlt napokban kapott új nézőpontok mentén, kicsit újra-igazítsuk terveinket.

Mantra:
Lüktetek, hogy katalizáljak
Megvalósítva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A szándék szoláris tónusával
Engem a Vízió ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció: 
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.