KIN 137* Vörös Rezonáns Föld* 01.15* MAG nap

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 137Ahogy korábban is említettem, a Majom hullámvarázzsal kezdetét vette a Tzolkin „B” oldala.  Innentől a MAG és GAP napok tiszta, sorsfordító ereje ugyan nem változik, de intenzitásuk, eszközeik érezhetően könnyedebbek lesznek. Használjuk ki még ezeket a napokat a változások véghezvitelére, hogy mielőbb célt érhessünk. A mai napon a Rezonáns Föld siet segítségünkre, hogy stabilitásával és földelt energiáival utat mutasson számunkra.

Ahogy a Föld napokon hozzászokhattunk, ma számíthatunk meglepetésekre, véletlenszerű találkozásokra, dejavú érzésre, amit tovább fokoz, az a tény, hogy eleve a Kék Majom, váratlan, fordulatokkal teli hullámvarázsában járunk. Szóval kössük fel a nadrágunkat és nyugodjunk le! Akármi is történik ma, tartózkodjunk az elhamarkodott döntésektől, válasz-reakcióktól és hagyjuk, hogy ezek az események/üzenetek, szépen lassan kibontakozzanak előttünk. Ma különösen érvényben van a „Lassan járj, tovább érsz!” avagy „a 7. napon még az Isteni is megpihent”. A 7-es, eleve egy erőteljes spirituális jelentéssel bíró szám, mivel az isteni hármasból és a földi négyesből áll, egyesítve magában Istent és a világot, emiatt kulcsszerepet kap több vallásban és kultúrában is. A Maja rendszerében is az elengedés és töltekezés idejét jelzi. Ilyenkor kicsit javasolt megállni, visszatekinteni és letenni felesleges terheinket. Töltekezzünk e nap energiából, hogy a Hullám másik felében is hasonlóan jól vehessük az akadályokat!

A mai nap energiáit támogathatjuk azzal, ha összekapcsolódunk Földanyácskánkkal és hálát mondunk neki az életért, amit adott nékünk: a táplálékért, mellyel ellát bennünket, a vízért, a földért és a levegőért, ami nélkül nem lehetne élnünk ezen a bolygón. Ha tehetjük, tegyünk egy sétát a természetben, vagy még jobb, tegyünk a természetért. Akár kicsiben, mondjuk a saját kertünkben, akár nagyban, egy erdei séta kereteink belül. Miközben kint járunk, találjuk meg belső középpontunkat és gyökerezzünk le itt. Élvezzük a Jelen pillanatát, érezzük a Mindenség energiáit, ahogy átjár bennünk és feltölt erővel és magabiztosággal.

Mantra:
Levezetek a fejlődés érdekében
Ösztönözve az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.