KIN 127* Kék Planetáris Kéz* 01.05* MAG nap

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 127A MAG napoknak és a Tükör hullámvarázs együttes erejének köszönhetően, igen érzelmes és tanulságos napokat tudhatunk magunk mögött. A Tükör Hullámvarázs 10. napján a Kék Planetáris kéz hoz gyógyít és tisztánlátást az elmúlt napok eseményeire. Mindaz az illúzió, amit a Tükör hullámvarázs feltárt, ma lezárásra, gyógyításra kerül, de ehhez még fel kell idézzük a kiindulási tervünket. Vizsgáljuk meg eredeti célkitűzéseinket és használjuk a Kéz kreatív energiáit arra, hogy végig vigyük a hiányzó lépéseket és lezárjuk feladatainkat.

Ma visszatekintve felismerhetjük halogatásunk valódi okát és tisztább képet kaphatunk arról, hogy mi is az, ami valójában mindig ellenállásra késztet bennünket. Miért kételkedünk önmagunkban és kérdőjelezzük megkompetenciánkat? Elérkezett az idő, hogy összegyűjtsük erőtartalékjainkat és megmutassuk mindenkinek milyen fából faragtak bennünket! Engedjük el a halogatást, a lustaságot!
A mai nap vezető jegye a Kék Sas, aki ma új víziókkal inspirál, felcsillantva a reményt és a harmóniát. A Tükör Hullámvarázsban történt szembesítéseket így hagyhatjuk majd hátunk mögött.

A Kéz kreatív cselekvő energiáit felhasználva, ma engedjük ki magunkból az elmúlt napok frusztráltságát, zavarát. Ez kimerülhet egy nagytakarításban, vagy régóta halogatott lomolásban, kinek mi az ami kikapcsolja a szűntelenül pörgő elméjét. Legyünk kreatívok. Alkossunk! Gyúrjuk, fessük/rajzoljuk ki magunkból minden felgyülemlett feszültséget, sérelmet, fájdalmat. Aztán ha szeretnénk, utána mintegy szimbolikusan meg is semmisíthetjük alkotásainkat.

Mantra:
Tökéletesítek a tudás érdekében
Előállítva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a látomás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.