KIN 125* Vörös Galaktikus Kígyó* 01.03* MAG nap

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 125A Galaktikus tónusú napoktól megszokottan, ma az előző hullámvarázs témái, tanulságai suhannak végig életünkön, felmérni, hogyan is állunk a tanultakkal. Ha jól vesszük az akadályait, akkor a mai nap egy kisebb sikersztori lesz és nagyot lendít rajtunk célunk felé. Ha mégsem, úgy kapunk egy új lehetőséget, hogy a tanulságokat levonva, beépítsük energiát a mindennapjainkba. A Kígyó ma mindehhez felpörgeti Életenergiánkat, beindítja a cselekvést és beélesíti ösztönös megérzéseinket. Figyeljünk ma testünk jelzéseire!

A mai nap arra kér, hogy rázzuk fel magunkat a megszokás monotonitásából, csináljunk valami spontán dolgot, ami kizökkenthet bennünket az ünnepi punnyadásból! Elérkezett az idő, hogy az elmúlt napok hedonista életmódjáért kicsit kárpótoljuk testünket, elménket. Ha tehetjük, kezdjük a napot csakra tisztítással, vagy menjünk el egy szaunába, fussunk kicsit, vagy tegyünk bármit, ami picit felpörgeti, feltüzei vérünket. A Kígyó a Testtudatosság minőségével dolgozik, ide tartozik a kifinomult érzékelés, az ösztönös megérzés, a szexualitás és a szenvedély is. Emlékeztet, hogy életünket MEGélni jöttünk e földre és nem Leélni!
Tükör Hullámvarázsban megjelenő Kígyó minősége, ma a MAG napok erejével segít feloldanunk azon régi terheinket, blokkjaninkat, melyek mindezt megakadályozzák, melyek szó szerinte elszívták életerönket. Barátkozzunk össze újra testünkkel és jelzéseivel, mert ezek ma leképezik lelkünk állapotát! Nem tetszik, vagy nem úgy működik, ahogy azt szeretnénk? Először fogadjuk el szívből, őszintén, hogy MOST ez van, majd találjunk rá megoldást, hogy a JÖVŐBEN már máshogy legyen és tegyünk is eszerint!

Idézzük fel az elmúlt hullámvarázsban tanultakat. Mondjunk szívből és lelkesen IGENT az Életre! Merjünk Változtatni! Kezdjük azzal, hogy ma csináljunk valami spontán dolgot, dobjuk sutba a rutint és a megszokottat. Szabadítsuk ma fel mindazt az energiát, amit a régi sérülések, sérelmek, fájdalmak elnyomására használunk! Engedjük el ezeket, nincsen rájuk már szükségünk! Eleget dédelgettük őket!

Mantra:
Harmonizálok, hogy túléljek
Formálva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés:
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.