KIN 109* Vörös Felhangos Hold* 12.18* Galaktikus Aktiváló Portálnap

www.shamaya.at, Kin109A Felhangos tónusú Vörös Hold napja az összpontosításé és az önmegerősítésé. Össze kell gyűjtsük külső és belső erőforrásainkat, hogy megerősítsük hitünket önmagunkban valamint célkitűzéseinkben.

A Hold napjai mindig kissé érzelmesebb időszakot tartogatnak számunkra, felhívva a figyelmünket a határok és függőségeink kordában tartására. Figyeljünk oda ma minden érzékszervi jelre, minden útmutatásra, ami erőteljes érzelmeket vált ki belőlünk. A Hold ma feléleszti szívünkben a jelzőtüzet és segít emlékeznünk esszenciális Önvalónkra, küldetésünkre. Engedjük el bizonytalanságainkat, önkritikus énünket és figyeljünk, hallgassunk szívünk ritmusára, mely elvezet célunkhoz vezető útra. Ma előfordulhat, hogy felerősödik önkritikus énünk, netán kis önostorozásra való hajlam is megjelenhet. Engedjük el és inkább gyűjtsük össze mi mindent tanultunk az elmúlt napokban, időszakban. Akár írjunk össze egy listát erőforrásainkról, képességeinkről és ezt körül ölelve tervezzünk. Gyógyítsuk meg a belső kritikust, szeretgessük meg belső gyermeki énünket.
Ne engedjük, hogy túláradó érzelmeink magukkal rántsanak bennünket, akár negatív, akár pozitív legyen is az. Helyezkedjünk egyfajta megfigyelő nézőpontba, hogy objektíven tudjunk tekinteni az esemélnyekre. Engedjük, hogy a Hold fényével elmosson minden fájdalmas emléket, sérelmet, haragot, amelyek elvonják energiáinkat és felemésztik erőnket. Emlékeztessük magunkat, hogy mindaz, amit megtapasztaltunk/megtapasztalunk, az okkal történt, így fogadjuk őket hálával és szeretettel. Fókuszáljunk a jelen pillanatra és is figyeljük meg, hogy ennek az érzelmi túláradásnak mi lehet a valós kiváltó oka és milyen tanítást hozott magával. A mai nap vezető ereje a Vörös Föld, ez segíthet, hogy érzelmileg leföldelődjünk és hagyjuk a dolgokat saját tempójukban áramolni. Bízzunk saját folyamatunkban, és haladjunk együtt vele.

Mantra:
Megerősítek, hogy tisztítsak
Irányítva az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.”

Megerősítés:
„Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.