KIN 105* Vörös Mágneses Kígyó* 12.14

105-chicchan-1A Vörös Kígyó Hullámvarázzsal ma kezdetét veszi a 3. Palotánk, mely a Lángolás Kék Nyugati Palotája – Mágia terme -Beérés. Ebben az időszakban tehetünk legtöbbet fejlődésünk, céljaink elérése érdekében, ugyanis 10-20-10-es ismétlésekben követik majd egymást, a GAP-MAG-GAP napok. Mindemellett egy új Földciklus is kezdetét veszi. Lássuk mi vár ránk:

  • A VÖRÖS Kígyó Hullámvarázs (2021.12.14-2021.12.26): Teli életerővel, lelkesedéssel elindítottuk egy folyamatot mely a testünk visszajelzésein alapul. Feladatunk a megtisztulás, blokkok kioldása és feltöltődés.
  • A FEHÉR Tükör Hullámvarázs (2021.12.27-2022.01.08): visszajelzéseiből információt gyűjtünk, tanulunk, felismerve és kezelve a gátló tényezőket és illúziókat életünkben.
  • a KÉK Majom Hullámvarázs (2022.01.09-2022.01.21): trükkjei által új nézőpontra teszünk szert, így finomítjuk célkitűzéseinket, majd
  • a SÁRGA Mag Hullámvarázs (2022.01.22-2022.02.03): hullámvarázzsal zárunk, melyben a felszínre került potenciáljainkkal, lehetőségeinkkel fogunk dolgozn

A következő 13 nap a testtudatosságra hívja fel figyelmünket. Hallgassunk ösztönös megérzéseinkre és testünk jelzéseire (minden fizikai formájára, tüneteire).Ez az időszak újra beindítja elapadt életenergiánkat, oldja a blokkjainkat és figyelmeztet, a rutin és megszokás veszélyeire. Emlékeztet, hogy az Életet nem leélni, hanem Megélni kell! Csempésszünk egy kis szenvedélyt és spontaneitást ezekbe a napokba, hogy végre kiszabaduljunk a rutin és megszokás előre jelezhetőségétől.
A 6. hónapban járunk mely az egyensúlyról a kiegyenlítődésről és a szolgálatról szól. Így bár ez a 13 nap a testtudatosság jegyében telik, tartsuk meg az egészséges egyensúlyt és ne azonosítsuk magunkat vele. A Kígyó árnyékában ugyanis túlságosan is kötődhetünk a fizikai testhez, vagy behálózhatnak minket érzéki vágyaink, hogy elszakadunk esszenciális önvalónktól. Nagyon fontos, hogy ne ítélkezzünk sem önmagunk sem mások felett, ha ezen kapjuk magunkat. Testünk csupán egy eszköz, mely segít, hogy beteljesíthessük célkitűzéseinket. Mondjunk köszönetet neki, hogy végigkísér bennünket életünk folyamán és támogat bennünket. Gondozzuk, óvjuk, ápoljuk, de ne azonosítsuk magunkat vele.
A Kígyó energiáit elősegíthetjük azzal, ha reggelenként csakra tisztító gyakorlatokat végzünk, ha különös odafigyeléssel ápoljuk, vagy akár csak jobban odafigyelünk a táplálékunk milyenségére.

Mantra: 
Egyesítek, hogy túléljek
Vonzva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A cél mágneses tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

1. Tónus:
Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés: 
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.