KIN 100* Sárga Szoláris Nap* 12.09

www.shamaya.atEzen a borongós szürke reggelen, a Sárga Szoláris Nap fénye nyújt némi reménysugarat útjelző-fényt, hogy kitartást és erőt adjon a cél előtti utolsó méterekhez. Használjuk ki a mai napot és töltekezzünk fényéből és feltételek nélküli szeretetéből.

Négy nap múlva véget ér az 5. hónapunk, melyben erőt gyűjtöttünk és a megfelelő kérdéseket feltéve rálelhettünk belső erőközpontunkra. Ha elodáztuk volna ezt, itt az ideje elkezdeni stabilizálni magunkat, mert 4 nap múlva kezdetét veszi a Tzolkin közepén található és az egyik legintenzívebb Sors Palotája, a Lángolás Kék Nyugati Palotája-A Mágia terme. Találó elnevezés, talán a „Gyémánt-készítő Palota” is jó elnevezés lehetne, hisz mi is hatalmas nyomásnak és hőnek leszünk kitéve 52 napig. De csakis ez vezethet sikerre bennünket! Ha tudatosan és felkészülten várjuk és átadjuk magunkat a változásnak, hatalmas előrelépést tehetünk személyiségfejlődésünk útján! Szóval gyűrjük fel ingujjunkat és készüljünk a változásra!
Ahhoz, hogy fejlődhessünk azonban előbb el és fel kell ismernünk önnön képességeinket, gyengeségeinket.  Ebben ma a Sárga Nap ereje lesz segítségünkre. Segít, hogy elfogadjuk minden aspektusunkat olyannak amilyenek.  Engedjük el azokat a gondolatokat és érzéseket, melyek önmagunk lekicsinylését erősítik, amelyek azt bizonygatják, hogy mások többre képesek, mint mi. Példaképeinket ne magunkhoz mérjük, hogy lássuk milyen kicsit vagyunk, hanem megerősítésként, mintegy húzóerőként tekintsünk rájuk: „Ilyenné Akarok válni!” Mindenkiben megtalálhatók potenciálok, kérdés csak az, hogy mihez kezdünk velük. Higgyünk ezen belső értékeinkben, és ne azon siránkozzunk mi hiányzik célunk eléréséhez, hanem ezeket használjuk fel, hogy majd utunk során, ha megértünk rá, beléphessenek azon minőségek is, melyekre eddig sóvárogva vártunk.

Vállajuk fel magunk Fényét büszkén és szeretettel! Engedjük el a félelmeinket, a maximalizmust, hogy mindent tökéletesen tudjunk megélni. Árnyékrészeink éppúgy hozzánk tartoznak, mint Fényrészeink; így lesz világunk teljes, egész és tökéletes!

Mantra:
Pulzálok a megvilágosítás érdekében
Megvalósítva az életet.
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A szándék szoláris tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.