KIN 94* Fehér Elektromos Varázsló* 12.03

094-ix-3A mai nap minőségei: teljesség, átláthatóság, szív-bölcsesség és kreativitás. A mai naphoz igazából elegendő lenne az alábbi megerősítés: „Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az isteni akarathoz.” Ez a megoldás, mely kivezet bennünket a tegnap dilemmázásából. Ma ne akarjunk mindent „agyból” vagy erőből csinálni. Legyünk nyitottak az elénk tárulkozó lehetőségekre és lássuk meg a mögöttük rejlő Igazságokat. Ehhez hathatós segítséget nyújt a mai nap Vezető jegye a Fehér Tükör.

Ma az Elektromos Varázsló támogat bennünket mindebben. Kreativitásával ma kivezet bennünket a dualitás világából. Rámutat, hogy ebből a bizonytalan állapotból a kivezető út csakis az lehet, ha egyensúlyba hozzuk a két ellentétes pólust (céljaink és kihívásai) és a középpontból kiindulva hozzuk meg döntéseinket, határozzuk meg lépéseink irányát. Nyissuk meg szívünket, hogy összekapcsolódhassunk Szellemi vezettetéssel. A mai nap segít felelősséget vállalni képességeinkért, a bennünk lakozó erőforrásokért. Engedjük el az egyéni akaratot, hogy összekapcsolódhassunk belső Mágusunkkal, mely ezáltal ráterel bennünket a helyes útra. Figyeljük meg, hogy hogyan jelenik meg életünkben az irányítási vágy, és mi a valós mozgató rugója. Vajon mely aspektusunk az, amely irányítani akar, mennyire a tiszta szándék vezeti tetteinket? A Varázsló arra kér, hogy vegyük fel a kapcsolatot az isteni akarattal és ezzel összehangoltan cselekedjünk. Egyszerűen adjuk ki kezünkből ma a kontrollt és bízzuk magunkat az Univerzum támogatására, hogy beléphessen mindaz, amit teremtő gondolatainkkal megálmodtunk magunknak. Tudatosítsuk, hogy ami a nagyobb mintát szolgálja, az bennünket is erősít, előre visz.

Kapcsolódjunk össze ma Lelkünkkel, és engedjük neki megláttatni mindazt az értékes képességet, mely bennük van. A Varázsló ma megtanít bennünket, hogyan lehet ezt a bennünk rejlő hatalmat felelősségteljesen használnunk úgy, hogy azzal ne csak Önmagunk igényeit, de a Nagyobb célt is szolgáljuk.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Aktiválok, hogy varázsoljak
Megkötve a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz. (A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés:
„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .