KIN 75* Kék Planetáris Sas* 11.14

075-men-10A Sárga Elektromos Mag évében járunk, mely a lehetőségeink kibontakoztatásának éve és magában hordozza a 3-as tónus új szintre lépését, a megoldások aktív keresését. Ez az év tehát egy igen aktív és cselekvő év. Ha nem mozdulsz, akkor is kipenderít komfort zónádból, berobbantva Csillagmag természetedet. A 4. Szoláris Csillag minőségével jelzett hónapunk utolsó napjához érkeztünk, mely lezárásokat és új reményeket hoz számunkra. Az elmúlt 28 nap a rendeződést és céljaink megalapozását hozta életünkbe. Valami készült, berobbant és elkezdődött az átalakulás. Újratervezés és átrendeződés. A Csillag a nemes egyszerűség elvével igazgatta sorsunkat, egy – számunkra még nem ismert- nagyobb cél érdekében. A Planetáris Sas minőségével mindez ma kiteljesedik, új hittel és reménnyel ajándékozva meg bennünket.

A Világáthidaló hullámvarázs feladta az volt, hogy lépjünk ki a tagadásból, és engedjük el a kontrollt. Ne elnyomjuk, hanem lezárjuk ezeket, hogy majd a következő, a Vihar Hullámvarázsban, ezek hamvaiból, valami új születhessen meg. A ma megjelenő Planetáris Sas, visszaadja a reményt és víziók formájában elénk vetíti a Változást. Arra ösztönöz, hogy higgyünk Önmagunkban és a kitűzött célunkban. Erősítsük meg kapcsolatunkat az isteni akarattal. Lássuk magunk előtt a célt, a megújult, felfrissült énünket, melyet immáron nem köt gúzsba a múlt, nem határolnak be a rég megszokott minták. Szabadok vagyunk! Engedjük ma szárnyalni lelkünket, hogy ezzel is inspiráljuk az elengedést, a szimbolikus halálát mindannak, ami elmúlt. A mai nap megerősítése lehetne: „Bízom magamban. Bízom a Mindenség gondoskodásában. Elbocsátok mindent, ami nem szeretet és öröm. A múltat hátrahagyom, az új, friss és eleven felé veszem utam.” (Louise Hay)

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy teremtsek
Előállítva az elmét
Lepecsételem a vízió kimenetét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés:
“Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.