KIN 73* Vörös Galaktikus Égenjáró* 11.12

073-ben-8Mi kell ahhoz, hogy elérjük céljainkat? Egy, a Mindenség tervével is összecsengő célkitűzés, eltökéltség, információgyűjtés, hit és akarat, cselekvés, és nyitottság a visszajelzésekre… Ma egy ilyen nap lesz. Megmérettetés, hogy mindaz, amit eddig tettünk, és azok a döntések, amelyeket meghoztunk, elegendőek voltak-e ahhoz, hogy a Mindenség tovább lendítsen bennünket utunkon. Ha kevésnek bizonyul, lehetőséget kapunk a további gyarapodásra, ha viszont elértük azt a szintet, ahol a Mindenség össze tud velünk kapcsolódni, megtapasztalhatjuk a sikert és a könnyed tovább haladást.

A Világáthidalóban megjelenő Égenjáró ma segít egy új nézőpontból ránézni életünkre. Megmutatja, hogy életünk mely területén vagyunk hajlamosak csak egy helyben topogni, ahol tudjuk, sőt látjuk is a következő lépést, mégis inkább a „biztos” megoldást választjuk, azt, hogy maradunk a régi „jól bevált” módszernél. Ne várjunk más eredményt, ha mindig ugyanúgy reagálunk! Ha meggyfát ültetünk, bármilyen kitartóan és szeretettel gondozzuk is, arról soha nem leszünk képesek körtét szüretelni! Merjünk kilépni a megszokások hatalmából és új módszereket, kipróbálni. Legyen bátorságunk szembenézni a ma kapott visszajelzésekkel. Ahelyett, hogy kétségbe esnénk, vagy ostoroznánk magunkat, változtassunk. Ne engedjünk a kísértésnek, hogy visszahúzódjunk a remetelakunkba! Emlékezzünk, hogy a Csoda mindig a komfortzónánkon kívül történik. Az Égenjáró ma újfent bátorsággal tölt fel, hogy legyen merszünk kilépni az ismeretlenbe, ezzel is elősegítve bennünket utunkon. Engedjük el az aggodalmaskodást, a kifogásokat és fókuszáljunk a jelen pillanatára, hogy útmutatóra leljünk. Fogalmazzuk meg pontosan mit is szeretnénk elérni, és tudatosan határozzuk meg a következő lépéseket! Vegyük számba, hogy mi az, amit e cél érdekében el kell, hogy engedjünk Életünkből.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Harmonizálok, hogy felderítsek
Formálva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
“A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.