KIN 65* Vörös Kozmikus Kígyó * 11.04

065-chicchan-13A Vörös Kozmikus Kígyóval zárul az Égenjáró nyújtotta felfedező hullámvarázsunk.A Kozmikus tónus, ma meghozza számunkra azt a megnyugvást és bizonyosságot, melyre szükségünk van ahhoz, hogy elfogadjuk és hátra hagyjuk a múltat. A Kígyó az ösztönös megérzéseivel átvezet bennünket a következő Hullámvarázsunkba, mely a Fehér Világáthidalóé lesz.

A Vörös Kígyó az életerő, a szexualitás és az ösztönös megérzések megtestesítője. Rávilágít életünk azon területeire, ahol túlságosan is a rutin irányít (vagyis nem irányít), ahol előre megjósolható, hogy mi lesz a következő lépésünk, hisz az a „biztonságos” még akkor is, ha tudjuk, nem vezet sehová. Az Égenjáró Hullámvarázs utolsó lépése, hogy mindezzel megbékéljünk és rábízzuk az érkező Világáthidaló minőségére. Vizsgáljuk meg, vajon mivel akadályozzuk az életenergia áramlását önmagunkban? Milyen érzelmek, gondolati minták, cselekedetek azok, amelyek falakként zárják el tőlünk az erőt, amelyet akár minden mozdulatunkban megtapasztalhatnánk? Hallgassunk ma a zsigereinkből érkező megérzéseinkre, testünk jeleire, hogy feloldva blokkjainkat, újra áramlásba hozhassuk Életenergiánkat. A Kígyó tanítása, hogy az Életet ÉLNI és nem LEélni kell!

A Kígyó energiáit ma támogathatjuk, ha kicsit többet foglalkozunk Testünkkel, ezzel a csodás eszközzel, mely kitartóan támogat életünk bármely szakaszában, bármilyen felelőtlen, helyzetben. Gyakran vesszük készpénznek e csodás teremtményt és nem is vesszük észre, amíg mi határainkat feszegetjük, pl. extrém sportokkal/helyzetekkel, káros szenvedélyekkel, Ő mindvégig helyt állt. Öngyógyító, önregeneráló folyamataival mindvégig erős hátteret biztosítva az új kalandokhoz. A Kígyó napokon az a minimum, hogy kicsit most mi viseljük gondját: masszíroztassuk át, ápoljuk tápláló krémekkel, vagy menjünk el szaunázni, hogy méregtelenítsük.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Kitartok a túlélésért
Túlhaladva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát,
A jelenlét kozmikus tónusává
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés:
“Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.