KIN 55* Kék Elektromos Sas * 10.25

055-men-3A Kék Elektromos Sas minősége, az elmúlt napok eseményei után, most nyitottságot és együttműködést vár tőlünk. Cserébe új reményt és új nézőpontot hoz, mely elvezet bennünket a megoldáshoz a két-ségből kivezető úthoz.

Az előző (a Nap) Hullámvarázsban már megláthattuk mi mindenre vagyunk képesek, ha eltökéljük magunkat, ma pedig a Sas emlékeztet minderre. Bízzunk képességeinkben és kövessük álmainkat! Engedjük el kétségeinket és minden hozzájuk fűződő gondolati mintát. Hallgassunk megérzéseinkre és cselekedjünk aszerint. Ne feledjük, hogy alapvetően is teremtő erővel rendelkezünk, de most ez a Szél hónapjában fokozottan is igaz! Minden kimondott szó, de még a gondolatok is hatalmas erővel bírnak. Használjuk ki a mai napot arra, hogy újra gondoljuk céljainkat és kidolgozzuk a hozzá vezető lépéseket. Fókuszáljunk ezekre a vízióra, lássuk megvalósulásukat. Használjuk ki az Elektromos tónus kreativitását, hogy egy új szintre emelkedhessünk.  Képzeljük el, hogy milyen már benne élni, elérni a célunkat. Lássuk meg azt is, hogy mindezért mit kell tennünk és esetlegesen mit kell feladnunk, változtatnunk életünkben. Használjuk ehhez az Égenjáró támogató energiáit, hogy legyen bátorságunk és kíváncsiságunk mindezt felfedezni! Ne feledjük, teremtő erőnket. Mindent lehet, csak akarni kell!

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)

Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra: 
Aktiválok, hogy teremtsek,
Megkötve az elmét.
Lepecsételem a látomás kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával.
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés: 
„Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.