KIN 42* Fehér Elektromos Szél* 10.12

042-ik-3A Fehér Elektromos Szél minősége, inspiráló hatással lesz ma ránk, sugallatával a megoldások felé terel bennünket, kivezetve a tegnapi kétségekből. Felerősítve belső hangunkat arra kér, hogy ne ítélkezzünk vagy hozzunk elhamarkodott döntéseket. Ne arra fókuszáljunk mi az ami hiányzik, hanem arra, milyen eszköztárral rendelkezünk és abból mit tudunk kihozni. Vegyünk néhány mély lélegzetet és térjünk vissza a Jelen pillanatába. Problémák keresése helyett váljunk a megoldás részévé.

A jelenlét egyszerű. Mint amikor rabul ejt egy pillanat, a természet szépsége. A jelenlét természetes létállapotunk. Amikor jelen vagyunk, szívünk nyitott, telített. Amikor jelen vagyunk, akár egyedül, akár társakkal, lazák és nyugodtak vagyunk. Az idő mintha lelassulna, tudatosságunkat könnyedén ki tudjuk terjeszteni, s ezáltal igazán látunk, és igazán láthatóvá válunk. Enged-jük, hogy érzéseink szemeinken keresztül beszéljenek, és az érzés szabadon áramlik lélegzetünkkel, elvárások, ítéletek nélkül. Ragaszkodással, kapaszkodással csak azt érjük el, hogy fejlődésünk folyamata lelassul. Haladjunk az őszinteség és egyenesség ösvényén. Vegyük fontolóra: döntéseinket a Szellem mozgása irányítja-e, vagy tudatalatti hiedelmeink, korlátolt értelmezéseink és meghatározások általi szokásaink vezérlik-e? Legyünk olyan gyanútlanok és nyíltak, akár a szél. Mozogjunk együtt a számunkra felajánlott változás áramlásával. Öleljük át azokat a láthatatlan erőket, melyek mutatják az irányt, megihletnek és elkísérnek utunkon.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Aktiválok, hogy kommunikáljak
Megkötve a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.