KIN 22* Fehér Szoláris Szél* 09.22* Galaktikus Aktiváló Portálnap

022.ik-9Az Őszi napforduló a befelé fordulás időszakának a kezdete. Végetért a nyári felhőtlen mókázás, elérkezett a lelassulás az átalakulás időszaka ugyanakkor az őszi szüret, aratás időszaka is. Elengedés nélkül nincs lehetősége új dolgoknak születni az életünkben. Ha valamiről úgy érzed, hogy ideje lenne elengedned, legyen az egy cél, ami már nem motivál téged, vagy egy olyan emberi kapcsolat, ami már nem szolgálja a boldogságotokat és fejlődéseteket, akkor most van itt az idő. .A Hullámvarázs 9. napja, az utolsó hajrá napja. Segítségével, a megakadt helyzetek újból sodrásba kerülnek. Kibonthatjuk általa a „Gordiuszi” csomókat, elengedhetjük az elavult vagy hasznavehetetlen gondolkodást és gyakorlatokat. Ezt az összpontosított döntéshozatalt, ma a Fehér Szél támogatja, mely a Szellemmel való kapcsolatot és az őszinte kommunikációt erősíti. Így a holnapi Planetáris tónusú napon kiteljesedhet mindaz, amiért az elmúlt napokban dolgoztunk.

A mai nap a tiszta őszinte kommunikációt támogatja, ideje tehát rendezni a nézeteltéréseinket, oldani a konfliktusokat. A Szoláris tónusú Szél vezetője mindig a Fehér Tükör, mely szembesít az esetleges illúziókkal életünkben. Nagyon fontos, hogy ne ítélkezzünk, vagy vádaskodjunk se önmagunkkal, se másokkal szembe. Fogadjuk el, hogy mindenkinek megvan a maga igazsága, mely a saját élettapasztalatán, sorsútján alapul. Hallgassuk meg, fogadjuk el és közelítsünk nézőpontjainkat. Meditációban kapcsolódjunk fel szellemi vezetőnkhöz, belső mágusunkhoz és kérjük segítségét a felismerésekhez. Ebben a lecsendesedett állapotban lehetőséget kapunk arra is, hogy tiszta szívvel és őszintén tudjuk kikommunikálni önnön igényeinket és tisztázhassuk az esetleges nézeteltéréseinket.
A mai a feltárulkozás és megértés napja lehet. Tegyük mindezt ítélkezés és önostorozás nélkül. Legyünk nyitottak és áramoljunk együtt a Varázsló hullámvarázs energiáival, hogy megérkezhessen hozzánk az az ihlet, mely elrepít bennünket a holnapi célunkhoz.

 ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Pulzálok, hogy kommunikáljak,
Megvalósítva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.