KIN 20* Sárga Rezonáns Nap* 09.20* Galaktikus Aktiváló Portálnap

020-ahau-7A Sárga Rezonáns Nap minőségével ma kezdetét veszi a 3. Maja Holdhónapunk, mely totemállata a Szarvas. A 3. hónap a szolgálat és a megoldások hónapja. Arra ösztönöz, hogy figyeljünk jobban oda a belső (isteni) sugallatainkra, töltekezzünk és árasszuk ki környezetünkre a Szeretet energiáját. Ebben a hónapban erőre és bátorságra lelünk, hogy követhessük utunkat. Ezt a 28 napos ciklus, most a Sárga Rezonáns Nap, GAP energiákkal feltüzelt minősége támogatja.

A Rezonáns tónus mindig türelemre int. Mint 7. nap, magában hordozza a 7es szám misztériumát. Rácsatlakoztat bennünket az Univerzális energiahálózatra, hogy általa töltődhessünk. Arra sarkall, hogy fogadjuk el a valóságot és önmagunkat. Összehangolja szívünk és elménk. Mindez a Sárga Nap tüzes erejével, önelfogadásra és töretlen hitre sarkall bennünket.
A Sárga Nap témái: az Önbizalom, az Önértékelés, a teljesség, a feltétel nélküli szeretet.
Rezonáns tónus témái: Önelfogadás, kapcsolódás a Forrással, misztikus erők
Harmadik hónap témái: isteni szolgálat, megoldások, kreativitás, töltekezés
Összefoglalva tehát ebben a hónapban elkerülhetetlen hogy kissé spirituális irányt vegyünk, különben felőrlődünk, kiürülünk. Érdemes tehát ebben a 28 napban legalább napi 20 percet meditálni, vagy egyéb módon kapcsolódni és töltekezni a Mindenség energiáiból. Ily módon nyitottabbá válunk a beérkező információkra, melyek a megoldás felé terelnek bennünket.
Tudatosítsuk eddigi eredményeinket, ismerjük el és ne türelmetlenkedjünk! Haladjunk együtt belső folyamatainkkal, lássuk meg és ünnepeljük őket, de ugyanakkor vegyük észre a tanulási lehetőségeket is. Ne ostorozzuk magunkat, ha nem sikerült valami, hanem használjuk a Nap fényét arra, hogy megláthassuk a „kudarcunkban” a jót, a fejlődési lehetőséget. Feltételek nélkül szeressük önmagunkat, olyannak amilyenek vagyunk! Minden egyes botlás, rossz döntés, ránc, kiló, de még a gondolataink és érzelmeink is mind-mind szükségesek voltak ahhoz, hogy azzá váljunk, akik ma vagyunk.  Legyünk hát hálásak és büszkék önmagunkra és eddig elért eredményeinkre! Találjuk meg belső napunkat, hogy így teljességünket megélve tudjuk Önnön fényünket és szeretetünket kiterjeszteni környezetünkre. Csakis így válhatunk azzá, aki lenni szeretnénk.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Levezetek, hogy megvilágítsak
Ösztönözve az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.