KIN 014* Fehér Mágneses Varázsló* 09.14

014-ix-1A Fehér Mágneses Varázslóval, ma egy új 13 napos ciklus veszi kezdetét, mely a teljesség, a szívbölcsesség és az Isteni akarattal való összehangoltságot hozza életünkbe. A Sárkány inkább érzelmi, kezdeményező és bátorító Hullámvarázsa után, most Mentális húrokat pendítünk meg. Azáltal, hogy elmúlt napokban megtanultunk bízni és hinni a Mindenség rendező elvében, nyitottá váltunk a Szellemi taníttatásra is.

A Varázsló minőség, mindig a személyi erőre és az ezzel járó felelősségre hívja fel a figyelmünket. Éppen ezért ma megjelenhet életünkben a versengésre való hajlam, de akár a jóváhagyás, elismerés igénye. Lássuk meg ezen árnyrészeinket és ezek kiváltó okait, ha az irányítás vágy, netán a manipuláció felüti a fejét ebben az időszakban, de semmiképp ne bíráljuk magunkat! Vágyainkat, céljainkat igazítsuk az Isteni akaratéhoz, hisz tudjuk, ami a nagyobb Egységet szolgálja, az bennünket is csak előre vihet. Teremtsünk egyensúlyt elménk és szívünk között és tanuljunk meg a szívünkkel gondolkozni. Legyünk őszinték és igazak önmagunkhoz!
Tudatosítsuk magunkban, hogy senki és semmi nem adhat nekünk Valódi erőt, amíg mi magunk nem ismerjük fel és el saját belső erőnket, képességeinket és cselekszünk a teljesség jegyében.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Egyesítek, hogy varázsoljak
Vonzva a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.”
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés:
“Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.