KIN 011* Kék Spektrális Majom* 09.11

011-chuenMa a Spektrális Majom ráz fel bennünket révült állapotunkból, hogy megmutathassa, célunk elérése után mi mindenre használható fel még mindaz, amit az elmúlt 10 napban tanultunk. A Majom a rendszer mókamestere, így ma a legjobban akkor cselekszünk, ha nem tervezünk semmi komoly dolgot.

Ahogy ehhez már a Majom napokon hozzá szokhattunk, ma minden IS előfordulhat és persze semmi nem úgy, ahogyan azt mi szeretnénk. Fokozottan igaz ma az a szólás, hogy „a nem akarásnak nyögés a vége”! Ne akarjunk ma mindent leirányítani, komolyan venni. Ma ugyanis az Ősanyai minőségek helyét, a zabolátlan Belső Gyermek veszi át. Vezért vegyük elő gyermeki játékos énünket, hogy szembe tudjunk nézni a mai nap eseményeivel. Komoly „felnőttes viselkedéssel” csak azt érjük el, hogy még jobban összezavarodunk, vagy szimplán összekavarjuk az eddigi munkánkat. Készüljünk fel és a ma elénk kerülő eseményeket, konfliktusokat, vegyük körül humorral, spontenaitással és bizalommal, hogy felfedhesse a mögöttes nézőpontokat. Tanuljunk meg nevetni önmagunkon és hibáinkon, hogy tanulhassunk belőlük. Engedjük el az önostorozást, az öniróniát, ne a duzzogó kamaszkor használjuk fel, hanem az ártatlan nyíltszívű kisgyermek kort, amikor még tudtuk és láttuk a valódi eseményeket, és nem a belénk nevelt szisztémák szerint reagáltunk dolgokra. Amikor még ismertük az Ősbizalom érzését és tetteinket nem járta még át a félelem és az aggódás, így bátran száguldottunk a szüleink – és mai énünk – legnagyobb rémületére lefelé a lejtőn, vagy más veszélyforrások felé.

A Majom legfőbb tanítása, hogy az élet rövid ahhoz, hogy túl komolyan vegyük! Tanuljuk meg humorral elütni a konfliktusainkat, nevetéssel áthidalni a nehézségeket. Ne feledjük, hogy a nevetés a létező legjobb orvosság! Nem az határoz meg bennünket, hogy mi történik, hanem az, hogy Mi hogyan reagálunk rá! Ha tehetjük, ha találkozzunk barátainkkal, kapcsolódjunk, játszunk, nevessünk! Élvezzük az életet!

A SÁRGA ELEKTROMOS MAG ÉVÉBEN, KÉPESSÉGEINK, LEHETŐSÉGEINK KIBONTAKOZTATÁSA A FELADATUNK!
AMENNYIBEN SZERETNÉL TÖBBET MEGTUDNI SZÜLETÉSI MINŐSÉGEIDRŐL (ÖNISMERET),VAGY CSAK SZERETNÉD TUDNI, HOGYAN HATHATNAK A NAPI ENERGIÁK A SZEMÉLYES ÉLETHELYZETEIDRE, KÉRJ KOMPLEX SZEMÉLYES ELEMZÉST.

Mantra:
Feloldok a játék érdekében
Szabaddá téve a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés:
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.