KIN 243* Kék Szoláris Éjszaka* 08.14

Tzolkin Challenge: 19. Hullámvarázs 2021. 08.06-08.18

243-akbal-9A tegnapi nap „szélfútta” hebrencsége után, ma komolyabb, mélyebb húrokat pengetünk meg. A mai nap, az elmélyülésé, az álmaink felfedezésé. Minden álom a tudatalattinkból táplálkozik és saját lényünk, gondolataink, érzelmeink tudatalatti kivetülései. Lehet akár szimbolikusan is, de üzenetet hordoz számunkra. Minden, ami a mélyben foglalkoztat, aggaszt, de napközben tudatosan elnyomunk, az álmok formájában vissza visszakúszik hozzánk. Ez csupán azt jelenti, hogy foglalkoznunk kell vele, legyen ez jó, vagy rossz, ami ma felsejlett/felsejlik álmunkban, jobban tesszük, ha utána járunk.

A Sas hullámvarázsban megjelenő Éjszaka minősége érdekes kettősséget hoz, ugyanis mindkettő a jobb megértést szolgálja. Míg a Sas fentről térképezi fel vízióinkat, kivonódva az érzelmi drámákból, addig az Éjszaka bizony mindezek mélyére visz le, hogy jobban megismerjük és így megérthessük érzelmeink mozgató rugóit. Előfordulhat, hogy ettől ma kissé feszültebbé, nyugtalanabbá válhatunk, de emlékezzünk, hogy bármi is az oka, az bizony csakis önnön belső mélységünkből ered. Ott pedig biztonságban vagyunk! Örök érvényű igazság, melyet ma különösen fontos alkalmaznunk: Szembe kel nézzünk saját félelmeinkkel, hogy Fénybe emelve, egyszerűen semmivé váljanak.  Fedezzük hát fel bátran belső kételyeinket, félelmeinket, menjünk közelebb, vizsgáljuk meg ennyire van valós alapjuk, mennyire érvényesek még jelen helyzetünkre. Ugyanis előfordulhat, hogy már csupán „megszokásból” szorongunk, tartunk bizonyos dolgoktól, élethelyzetektől, érzésektől. Használjuk a Sas külső szemlélő módját, hogy megláthassuk a mögöttes tanításokat. Valóban ennyire rossz lenne a helyzet? Mi a legrosszabb ami történhet? Ki fél igazán, lényünk mely része? És vajon mitől is fél valójában? Nem kell megválaszolnunk ezeket a kérdéseket, csupán tegyük fel és engedjük ki az Univerzumba. Hagyjuk, hogy a válaszok maguktól visszatérjenek hozzánk. Ne feledjük, hogy a félelem, csupán a bizalom hiánya. Tudatosítsuk, hogy mindaz az erő, hatalom mely lelkünket táplálja, ugyanonnan ered, mint az, amelyik a Világegyetemet hozta létre. Akárhogyan is, mindig minden értünk történik. Tanuljunk belőle!

MÉG ELÉRHETŐ AZ IDEI ÉV TÁMOGATÓ KARKÖTŐJE!
Sárga Elektromos Mag év
SÁRGA ELEKTROMOS MAG ÉV: 2021.07.26-2022.07.24
A karkötő ára 4100 Ft (+ posta költség)
Az Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 3500 Ft
Érd.: majaharmónia@gmail.com

TZOLKIN CHALLENGE / Kék Sas Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta lapot és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Engedd szárnyalni Lelked! Tedd azt, amihez kedved van minél többször.
  • Ha úgy érzed, elárasztanak a feladatok, az elvárások, picit állj meg és mérd fel a helyzetet.
  • Mérsékeld a szolgálatot ahol ez lehetséges. Most picit Önmagad kerüljön a középpontba.
  • Kövesd vágyaidat, látomásaidat, bármennyire is képtelennek tűnnek, most ha elköteleződsz mellettük, megkapsz hozzá minden támogatást!
  • Helyezkedj külső megfigyelő nézőpontba, mintegy Sas madár és onnan tekints rá a felmerülő helyzetekre, konfliktusokra.

Mantra:
Lüktetek, hogy álmodjak
Megvalósítva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason

Meditáció:
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca”

Megerősítés:
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.