KIN 238* Fehér Önálló Tükör* 08.09

Tzolkin Challenge: 19. Hullámvarázs 2021. 08.06-08.18

reflectionA négyes a rend és a természetes ciklusok száma, és tónusok közül ő határozza meg azt a stabil alapot, melyre építkezhetünk. Kialakítja azt a teret, ahol a dolgok megtörténnek. Az elmúlt napok fényében, a mai nap feladata, hogy cselekvési tervet készítsünk, hisz ismerjük a célt, felismertük a nehézségeket, megszületett az irány. Mindehhez a Tükör ma megadja nekünk a tisztánlátás ajándékát.

A Tükör ma fellebbenti a feledés fátylát, hogy emlékeztessen célkitűzéseinkre, igaz valónkra. Ha akarjuk, ha nem, ma olyan találkozásban, felismerésekben, szituációkban találhatjuk magunkat, melyek felfedik az illúziókat, hamis énképeinket, esteleges el nem engedett puttonyt. Figyeljük meg, ha a mai nap folyamán valami heves érzelmi reakciót vált ki belőlünk, ha valami elbizonytalanít, vagy netán ítélkezünk, bírálunk (akár önmagunkat, akár másokat!). Ilyenkor tudatosan lépjünk hátrébb az adott szituációból! Ne menjünk bele és semmiképp ne vonjunk le messzemenő követlkeztetéseket! Használjuk a Sas erejét ara, hogy képzeletben eltávolodva a konfliktustól, (madártávlatból) jobban ráláthassunk az eseményre, személyre. Ezt az alapvetően érzelmi húrokat pengető napot, tovább fokozza a Sas érzékenysége is, emiatt tudatosan emlékeztessük magunkat arra, hogy mindenkinek megvan a maga igazsága. Ahelyett, hogy elzárkóznánk, meghátrálnánk, vagy rosszabb támadnánk és bíráskodnánk az adott szituációban, inkább figyeljük meg mi az, ami kiváltotta belőlünk ezt a heves érzelmi kirohanást? Ahogy megtanuljuk önmagunkat kívülről  nézni és a kiváltott érzelmi reakciókat jeleknek tekinteni, egy térképet kapunk, mely megmutatja, hová irányítsuk figyelmünket fejlődésünk/gyógyulásunk érdekében.

A mai napon előfordulhat, hogy alapjaiban változik meg, vagy épp módosul célkitűzésünk. Ahelyett azonban hogy meghátrálnánk, javasolt inkább szembe menni és megdolgozni a felszínre került problémát, kétséget, félelmet, hogy szövetségesünkké tegyük és általuk átléphessük fejlődésünk egy újabb küszöbét.

SÁRGA ELEKTROMOS MAG ÉV: 2021.07.26-2022.07.24
Sárga Elektromos Mag év
A karkötő ára 4100 Ft (+ posta költség)
Az Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 3500 Ft
Érd.: majaharmónia@gmail.com

TZOLKIN CHALLENGE / Kék Sas Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta lapot és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Engedd szárnyalni Lelked! Tedd azt, amihez kedved van minél többször.
  • Ha úgy érzed, elárasztanak a feladatok, az elvárások, picit állj meg és mérd fel a helyzetet.
  • Mérsékeld a szolgálatot ahol ez lehetséges. Most picit Önmagad kerüljön a középpontba.
  • Kövesd vágyaidat, látomásaidat, bármennyire is képtelennek tűnnek, most ha elköteleződsz mellettük, megkapsz hozzá minden támogatást!
  • Helyezkedj külső megfigyelő nézőpontba, mintegy Sas madár és onnan tekints rá a felmerülő helyzetekre, konfliktusokra.

Mantra:
Meghatározok, hogy visszatükrözzek,
Megszabva a rendet.
Lepecsételem a végtelenség mátrixát,
A forma önálló tónusával.
Engem az időtlenség ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.

Megerősítés:
„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
„Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.