KIN 223* Kék Lunáris Éjszaka* 07.25* IDŐNKÍVÜLI NAP

Tzolkin Challenge: 19. Hullámvarázs 2021. 07.24-08.05

1044027_269150053223884_906379501_nSzeretettel üdvözöllek az Időn kívüli napon! Mint azt már tudjuk, egy Maja Év 13*28 napos ciklusokból áll. A Szoláris évhez fennmaradó plusz egy napot, Időn kívüli, vagy Zöld Napnak is nevezik, mely minden évben július 25-re esik és bár nem tartozik egyik évhez sem, mégis egyfajta átvezetésként szolgál a két év között. Ezt a napot használjuk arra, hogy megünnepeljük az EGYséget különbözőségünkben. Emlékezzünk Emberi örökségünkre ezen a Földön. Arra, hogy mindenki EGYedi és megismételhetetlen és halhatatlan része egy nagyobb EGYségnek. Az Időn kívüli napokon érdemes egy gyors leltárt csinálni az elmúlt év eseményeiről, tanulságairól, hogy tudatosodjon bennünk a változás, valamint érdemes hosszú távú terveket szövögetni. Ez amolyan 1 napos szilveszter.

Azok, akik már régebb óta követik velünk a Maja ritmust, már megtapasztalhatták, ha egy napra nem úgy tekintünk ,mint „Hétfő”, hanem például mint Vörös Szoláris Föld, mely a stabilitást, a földeltséget és a JELEN-létet segítette elő, máris egy magasabb szintre emeljük a rezgésszintjét.  Minél többször sikerül megtapasztalnunk ezen frekvencia-különbségeket, annál kevésbé vágyunk vissza a hét-KÖZNAP-okba.. Hiszen a cél sosem lehet az, hogy csak köztes időszakot „kelljen átvészelnünk”, mondjuk két hétvége, vagy két szabadság között…
Az idei Időn kívüli nap, a Lunáris Éjszaka minőségét képviseli, mely arra kér, hogy tegyünk egy belső utazást önmagunkba. Ismerjük fel, hogy az elmúlt év eseményeinek köszönhetően melyek azok a minták, melyek elhagyásra, elengedésre érdemesek, és melyek azok a változások, amelyeket ideje bevezetnünk életünkbe. Milyen új potenciálok, lehetőségek kerültek felszínre a Viharnak évének köszönhetően? Ne feledjük, hogy minden akkor és abban a formában kerül/került elénk, amikor mi magunk megértetünk arra, hogy fel-/meg-/átdolgozzuk magunkon. A Lunáris tónusnak köszönhetően ma megtapasztalhatjuk a végleteket, előfordulhat, hogy elbizonytalanodunk dolgainkban. Törekedjünk hát megtalálni az egészséges egyensúlyt, hozzuk összhangba a két végpontot. A mai nap vezető ereje, a Kék Sas, mely emlékeztet rá, hogy néha el kell távolodni egy adott szituációtól, hogy az értelmet nyerhessen.
A holnap induló Sárga Elektromos Mag Éve éppen ezen lehetőségek számára fogja biztosítani a termékeny táptalajt, de MAG-unkat, nekünk kell fejleszteni rengeteg odafigyeléssel, szeretettel és koncentrációval!

VISZLÁT ÓÉV, HELLÓ ÚJÉV!
Ahogy minden évben, most is elkészítettük a következő év, támogató karkötőjét!
Sárga Elektromos Mag év: 2021.07.26-2022.07.24
Sárga Elektromos Mag év
A karkötő ára 4100 Ft (+ posta költség)
Az Omniverzum Szabadegyetem diákjainak, valamint az Évindító napon résztvevőknek: 3500 Ft
Érd.: majaharmónia@gmail.com

TZOLKIN CHALLENGE / Fehér Szél Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta lapot és kezdj neki a célok megfogalmazásának! Ez most lehet hosszú távú, akár 1 éves terv is, hisz ez a Hullám átszínezi egész következő évünket!
  • Meditáljunk mennél többet, hogy felerősítsük kapcsolatunkat a Szellemi vezetőnkkel. Ebben a felpörgetett fizikai világban, sajnos gyakran már nincs időnk önmagunkra. Lassuljunk le, meditáljunk és adjunk időt arra, hogy utolérjen Lelkünk!
  • Amikor eluralkodni véljük a káoszt, egyszerűen csak álljunk meg a látszólagos bonyolultságok kellős közepén, és vegyünk egy mély lélegzetet! Lazuljunk el, nyugodjunk meg. A pánikkal, a ragaszkodással, kapaszkodással csak azt érjük el, hogy fejlődésünk folyamata lelassul. Víziónk elhomályosodik.
  • Legyünk nyitottak, tudatosak, éljünk a jelenben. Azzal, hogy egyszerűen csak vagyunk, kisugá-rozzuk igazi valónkat és jelenlétünket.
  • CSIT! Maradj csendben! Ne agyalj, nem vitázz, ne csacsogj! Ez az az időszak, amikor nem létezik olyan, hogy „kínos csend”. Itt és Most, minden csend hasznos! Használd ki és halld meg lelked útmutatását.
  • FIGYELJ! Halld meg mások Igazságát is, hisz az, az Ő élettapasztalatán alapul, számára az a valós. Találd meg benne a közös pontot, és/vagy a tanulságot.
  • Kövessük a benső útmutatást. Cselekedjünk inspirációnk szerint anélkül, hogy kielemeznénk.

Mantra: 
Polarizálok, hogy álmodjak,
Stabilizálva az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét,
A kihívás lunáris tónusával.
Engem a vízió ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason

Meditáció: 
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca”

Megerősítés: 
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.