KIN 199* Kék Önálló Vihar* 07.01

Tzolkin Challenge: 17. Hullámvarázs 2021. 06.28-07.10

viharA Hullámvarázs negyedik napja mindig stabilitásé, a tervezésé. Ezen a napon olyan stabil alapot kell létrehozzunk, melyre építkezhetünk a következő napokban. Mindez a Vihar átalakító erejével, egyfajta kettősséget hozhat létre, így a mai nap alaposan felkavarhatja életünk és érzelmeink állóvizét. Ahogy írtam a Harcos Hullámvarázsban is, most van itt az idő, -ha eddig nem így éltünk volna,- hogy megtanuljunk bízni a Szellemi vezettetésben, abban, hogy mindent megad, amire csak szükségünk lehet utunkon, a megfelelő időben. Figyeljünk és hagyatkozzunk belső hangunkra.

Miután tegnap, a Tükör visszajelzései megmutatták gyenge pontjainkat, most a Vihar napja kitűnő alkalmat biztosít arra, hogy ezeket átalakíthassuk. A Viharral mindig érkezik egy tisztító eső, mely után minden újjászületik. Alakuljunk hát mi is azzá, akik valójában vagyunk. Merjünk egyediek lenni, és vágjunk bele bátran új dolgokba. Mint minden Vihar nap, ez is érzékenyebbé tesz bennünket, ám egyúttal fogékonyabbá is a változásra. Engedjük át magunkat a mai energiáknak és segítsük elő a változást azzal, hogy megengedjük, hogy távozzon mindaz az életünkből, gondolatainkból, ami immáron már nem szolgál bennünket, céljainkat. Köszönjük meg nekik, hogy eddig elkísértek utunkon, még akkor is, ha esetleg eddig „nevelő szándékkal” voltak velünk és ittlétük nem volt épp kellemes, hisz nélkülük (sem) tarthatnánk ott, ahol most vagyunk. Minden okkal történik életünkben! Életünk fő feladata, hogy az önismeret segítségével, felismerjük és ki is aknázzuk a bennünk rejtőző képességeinket, és hogy felfedezzünk belső hangunkat! A Belső hangunk felerősödésével egyre szorosabbra fűzhetjük a kapcsolatunk a Mindenség energiáival, mely mindig rendelkezésünkre áll, hogy töltekezzünk, vagy épp utat mutasson nekünk.

A Harcos Hullámvarázsan megjelenő Vihar minősége, segíts letisztítani kavargó elménket! Ne engedjük, hogy ezek a hirtelen indulatok, érzések magukkal ragadjanak! Míg a Vihar dolgozik, álljunk be a közepébe és élvezzük az itt jelen lévő, kellemes csendet és nyugalmat. Figyeljünk belső hangunkra, mire inspirál a bennünket körülvevő energia; mikor van itt az ideje az elengedésnek és mikor a bőség betakarításának. A mai nap kulcs szavai az Alázat és a Megújulás. Menjen, minek mennie kell, hogy helyét új energiák vehessék át.

Lassan Új évet kezdünk!
Ahogy minden évben, most is elkészítettük a következő év, támogató karkötőjét!
Sárga Elektromos Mag év: 2021.07.26-2022.07.24
Sárga Elektromos Mag év
A karkötő ára 4100 Ft (+ posta költség)
Az Omniverzum Szabadegyetem diákjainak, valamint az Évindító napon résztvevőknek: 3500 Ft
Érd.: majaharmónia@gmail.com

TZOLKIN CHALLENGE / Sárga Harcos Hullámvarázs feladata:

 • Végy egy tiszta lapot és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
 • Használjuk az Éjszaka Hullámvarázsban felfedezett csendet arra, hogy lecsendesedve fókuszálhassunk az itt és mostra.
 • Figyeljünk a megjelenő belső hangunkra!
 • Engedjük el az akarni vágyást, az irányítást, az előre kigondolt utat. LÉGY NYITOTT!
 • Vállaljuk tudatosan a felelősséget képességeinkért, bízzunk a pillanatról pillanatra való vezettetésben!
 • Merjünk nem tudni.
 • Kérdezzük meg magunktól: „Mi az én szívem legőszintébb vágya ebben a pillanatban?
 • nézzünk szembe a bizalom kérdéseivel. Bízunk abban a képességünkben, mellyel megérezzük és igazodunk a Szellem tiszta útmutatásaihoz? A bizalom a feltétele annak, hogy hozzáférhessünk az isteni útmutatáshoz.
 • Gyakoroljunk és meditáljunk, így tudjuk megerősíteni kapcsolatunkat a Szellemmel. Ha erős érzelmeink elragadnak, hangoljuk rá magunkat a Szellemre, mely visszavezet a kozmikus tu-dásba vetett bizalomhoz.

Mantra: 
Meghatározok, hogy katalizáljak
Megszabva az energiát,
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A forma önálló tónusával
Engem a vízió ereje vezet utamon

 1. Tónus:
  Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Meditáció: 
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.