KIN 195* Kék Kozmikus Sas* 06.27* Jelenlét Kozmikus Teknős Hava

Tzolkin Challenge16. Hullámvarázs 2021. 06.15-06.27

turtle_paintingA mai, bár az utolsó napja a Kék Éjszaka Hullámvarázsnak, meghatározza a következő 28 napunkat, ugyanis ezzel a nappal veszi kezdetét a Jelenlét Kozmikus Teknős Hava. Így duplán jelenik meg a Kozmikus tónus minősége hónap dinamikájában. Emiatt minden elakadt helyzet újra mozgásba lendül. Szimbolikusan leírva: A Lunáris Vihar jött és alaposan felkavarta életünket. Most hogy elült a vihar, és a 12-es hónapban felismertük összeszedegettük a megmaradt értékeinket (tanulságok, lehetőségek) erre a hónapra nem maradt más, mint a sepregetés és rendrakás…

Tehát ez az időszak elhozza a lezárás és Transzformáció minőségét. Gyakoriak lesznek a váratlan változások és lezárások, melyek segítenek, hogy megbékéljünk a múlttal, elengedjük, és átlépjünk az újba. Kék Kozmikus Sas minősége színezi át a hónap energiáit, mely a Szolgálat és a távlatok felismerésével támogatja, megnyitja személyiségünket, tudatunkat, szívünket, hogy képesek legyünk az új befogadására, és a tovább fejlődésre. A Kék Sas mindig méltó befejezése az Éjszaka hullámvarázsnak. Az elmúlt napok során az álmok és árnyak tudatalatti okát kerestük és dolgoztuk fel, melyek elvezettek jelenlegi élethelyzetünkhöz, ma pedig a Sas, előre vetíti, hogy mindezek megfejlődésével hová juthatunk el. A mai nap a remény és a bizakodás érzésével ajándékoz meg látomások és víziók formájában. Vizsgáljuk meg az újonnan felfedezett belső értékeinket és azt, hogy hogyan tudjuk mindezt a jövőben tovább fejleszteni. Fogalmazzuk meg új céljainkat, és kezdjük el vizionálni az odáig vezető utat. Higgyünk Önmagunkban és képességeinkben, tudatosítsuk, hogy biztonságos itt lennünk és engedjünk el minden kételkedést, aggódást. Vállaljuk a felelősséget a bennünk rejlő lehetőségeinkért, hogy a következő a Sárga Harcos Hullámban mindezt valóra is válthassuk!

A hónap totemállata a bölcs Teknős, mely az egyik legrégibb ősi szimbólum. A 13-as szám képviselője a páncélján található 13 egységes elosztás miatt. Közvetlen kapcsolatban áll Földanyával és arra kér, hogy lassuljunk le. Találjunk rá saját fejlődési ritmusunkra.

Lassan Új évet kezdünk!
Ahogy minden évben, most is elkészítettük a következő év, támogató karkötőjét!
Sárga Elektromos Mag év: 2021.07.26-2022.07.24
Sárga Elektromos Mag év
A karkötő ára 4100 Ft (+ posta költség)
Az Omniverzum Szabadegyetem diákjainak, valamint az Évindító napon résztvevőknek: 3500 Ft
Érd.: majaharmónia@gmail.com

TZOLKIN CHALLENGE / A Kék Éjszaka Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta lapot és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Figyeljük meg, mit üzennek álmaink: óracsörgés után tudatosan térjünk vissza az álomba, és koncentráljunk álom-folyamatunkra. Amikor felébredünk, mondjuk diktafonra, vagy írjuk le álmunkat.
  • Álmainkban, testi tüneteinkben vagy kapcsolatainkban gyakran felbukkan az, amit leblokkoltunk, elrejtettünk. Teszik ezt mindaddig, míg meg nem oldjuk, fel nem dolgozzuk, és/vagy éppen nem integráljuk be őket.
  • Kérjünk vezettetést, hogy megértsük az álmunkat. Gyakran a legutolsó kép a kulcs, ami utat mutat.
  • Nézzünk szembe a nehézségekkel, a félelmekkel és a szorongást generáló helyzetekkel! Lépjünk túl növekedésünk határain és engedjük el a belénk nevelt mintákat, hiedelmeket, félelmeket! Csakis ezek hozhatják meg számunkra azokat az új meglátásokat, tudást és készségeket, amelyek által kiteljesedhetünk.

Mantra: 
Kitartok, hogy teremtsek
Túlhaladva az elmét
Lepecsételem a vízió kimenetét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.

Megerősítés: 
Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.