KIN 192* Sárga Planetáris Ember* 06.24* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Tzolkin Challenge16. Hullámvarázs 2021. 06.15-06.27

sárga emberA Hullámvarázs 10. napja a hozza el a legnagyobb megvalósítási erőt, a befejezettséget. Ezeken a napokon érdemes elővenni a kiindulási szándékot, mert extra adag motivációt és erőt meríthetünk belőle.

Az elmúlt napokban bejártuk lelkünk mélységeit, felkutattuk elakadásainkat és megláthattuk régi sérüléseinket, elakadt érzelmeinket, melyek mindeddig visszatartottak a kiteljesedésünktől. Most jött el az ideje, hogy eldöntsük, mihez is kezdjünk az elmúlt napok felismeréseivel: megfogadjuk régi énünk tanulságait, vagy megyünk tovább a már „jól bevált” kis rutinunk szerint? A szabad akarat csodás dolog, ugyanakkor igen veszélyessé is válhat, ha az egó kezébe kerül. A szabad akarat azt jelenti, hogy hatalmunkban áll cselekedeteink, gondolataink irányítása, ugyanakkor éppen emiatt dönthetünk úgy is, hogy nem változtatunk, hogy stagnálunk. Akárhogy is, a mai nap befolyással lesz életünkre, ráadásul ma a Galaktikus Portálnapok miatt mindez még jobban felerősödik. Érdemes tehát úgy dönteni, hogy inkább „kiürülünk”, és elengedjük mindazt, ami eddig meggátolt és teret engedünk az így beáramló új minőségeknek. Minden akkor és ott bukkan elénk amikor mi arra készen állunk. Azonban az, hogy ezt a lehetőséget mi megragadjuk-e avagy sem, az csakis rajtunk áll. Ha visszagondolunk, valószínűleg számtalan olyan kihagyott „ziccer” volt már életünkben, amit esetleg már bánunk. A jó, hír az, hogy a Világmindenség nem adja fel! Újabb és újabb lehetőséget kapunk tőle, azonban érdemes nem visszaélnünk bizalmával, ugyanis ezekért a leckékért a következő körben kissé jobban meg fog dolgoztatni bennünket! Ügyeljünk hát rá, hogy ha egy szituáció, konfliktus már „ismerős”, akkor ma mindenképpen reagáljunk rá másként, mint eddig, hisz csak a bolond vár más eredményt ugyanarra a megoldási mintára…

A mai energiákat támogathatjuk azzal is, hogy megfigyeljük mi az, ami az öröm és beteljesedés érzését hozza el számunkra és ma foglalkozzunk inkább azzal. Az Ember szimbóluma ugyanis a bőség szaru, mely sosem ürül ki; minél többet veszünk ki belőle, annál több újdonságnak ad helyet. Minél több megbúvó lehetőséget használunk fel belső kincstárunkból, azok helyét további újabb lehetőségek veszik majd át. Ne fukarkodjunk hát! Merjünk elengedni, hogy kaphassunk.

Lassan Új évet kezdünk!
Ahogy minden évben, most is elkészítettük a következő év, támogató karkötőjét!
Sárga Elektromos Mag év: 2021.07.26-2022.07.24
Sárga Elektromos Mag év
A karkötő ára 4100 Ft (+ posta költség)
Az Omniverzum Szabadegyetem diákjainak, valamint az Évindító napon résztvevőknek: 3500 Ft
Érdeklődni: majaharmónia@gmail.com

TZOLKIN CHALLENGE / A Kék Éjszaka Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta lapot és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Figyeljük meg, mit üzennek álmaink: óracsörgés után tudatosan térjünk vissza az álomba, és koncentráljunk álom-folyamatunkra. Amikor felébredünk, mondjuk diktafonra, vagy írjuk le álmunkat.
  • Álmainkban, testi tüneteinkben vagy kapcsolatainkban gyakran felbukkan az, amit leblokkoltunk, elrejtettünk. Teszik ezt mindaddig, míg meg nem oldjuk, fel nem dolgozzuk, és/vagy éppen nem integráljuk be őket.
  • Kérjünk vezettetést, hogy megértsük az álmunkat. Gyakran a legutolsó kép a kulcs, ami utat mutat.
  • Nézzünk szembe a nehézségekkel, a félelmekkel és a szorongást generáló helyzetekkel! Lépjünk túl növekedésünk határain és engedjük el a belénk nevelt mintákat, hiedelmeket, félelmeket! Csakis ezek hozhatják meg számunkra azokat az új meglátásokat, tudást és készségeket, amelyek által kiteljesedhetünk.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy befolyásoljak
Előállítva a bölcsességet
Lepecsételem a szabad akarat feldolgozását
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.

Megerősítés: 
Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.