KIN 190* Fehér Galaktikus Kutya* 06.22

Tzolkin Challenge16. Hullámvarázs 2021. 06.15-06.27

36e6d93f2dbfa958b3b481908757a87cA mai napon visszatérnek az előző hullám a Fehér Kutya energiái, hogy emlékeztessenek bennünket arra, hogy ideje Önmagunkért is munkálkodnunk. A mai rohanó világban sokszor minden mást előtérbe helyezünk, -pénzkeresés, munka, család, párkapcsolat- és tévesen ezek sikereivel azonosítjuk magunkat, boldogságunkat/boldogulásunkat. Holott éppoly fontos lenne, ha a fizikai örömök mellett, a szellemi és lelki boldogulásunkért is dolgoznánk.

Az Éjszaka Hullámvarázsa az álmokkal dolgozik (ezt ebben a hullámban többször is leírtam, de nem lehet eléggé hangsúlyozni!) úgyhogy figyeljünk álmainkra, féléber állapotban idézzük vissza, mit láttunk „lelki szemeinkkel” és dolgozzunk ezekkel a szimbólumokkal. Nem kell, hogy értelme legyen álmainknak, sokszor elég, ha időt és teret adunk a felidézett gondolatoknak/eseményeknek hogy felfedhessék önmagukat, vagy épp utána járunk a szimbólum jelentésének. Az álmainkat a tudatalattink működteti, így a mai nap tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy megdolgozzuk elnyomott félelmeinket, önkorlátozó gondolatainkat. Az Éjszaka hullámvarázsban megjelenő Kutya minősége tehát az Önmagunkhoz fűződő viszonyunkat veszi górcső alá.  Vizsgáljuk meg kapcsolatainkat, hol vagyunk mi bennük? Hol húzódik az a határ, ahonnan már Önmagunkat is háttérbe szorítjuk, hogy a másik szeretetét/elismerését/megbecsülését elnyerjük? A Kutya tanítása abban rejlik, hogy rámutat arra, hogy azt a Szeretetett és megbecsülést, amelyre oly hőn vágyunk, ne másban keressük, hanem egyszerűen adjuk meg Önmagunknak. Az Éjszaka hullámvarázsban különösen fontos, hogy az elindult belső átalakításunkat ne akasszuk meg! A legnagyobb ajándék, amit a mostani időkben adhatunk magunknak, az az önmagunkra fordított idő, energia és szeretet. Mindaz, amit ez a hullámvarázs megbolygatott, megtisztított bennünk, azt ma töltsük fel a Szeretet energiával.

Lassan Új évet kezdünk!
Ahogy minden évben, most is elkészítettük a következő év, támogató karkötőjét!
Sárga Elektromos Mag év: 2021.07.26-2022.07.24
Sárga Elektromos Mag év
A karkötő ára 4100 Ft (+ posta költség)
Az Omniverzum Szabadegyetem diákjainak, valamint az Évindító napon résztvevőknek: 3500 Ft
Érdeklődni: majaharmónia@gmail.com

TZOLKIN CHALLENGE / A Kék Éjszaka Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta lapot és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Figyeljük meg, mit üzennek álmaink: óracsörgés után tudatosan térjünk vissza az álomba, és koncentráljunk álom-folyamatunkra. Amikor felébredünk, mondjuk diktafonra, vagy írjuk le álmunkat.
  • Álmainkban, testi tüneteinkben vagy kapcsolatainkban gyakran felbukkan az, amit leblokkoltunk, elrejtettünk. Teszik ezt mindaddig, míg meg nem oldjuk, fel nem dolgozzuk, és/vagy éppen nem integráljuk be őket.
  • Kérjünk vezettetést, hogy megértsük az álmunkat. Gyakran a legutolsó kép a kulcs, ami utat mutat.
  • Nézzünk szembe a nehézségekkel, a félelmekkel és a szorongást generáló helyzetekkel! Lépjünk túl növekedésünk határain és engedjük el a belénk nevelt mintákat, hiedelmeket, félelmeket! Csakis ezek hozhatják meg számunkra azokat az új meglátásokat, tudást és készségeket, amelyek által kiteljesedhetünk.

Mantra:
Harmonizálok a szeretet érdekében
Formálva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A teljesség galaktikus tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.

Megerősítés:
Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.