KIN 176* Sárga Rezonáns Harcos* 06.08* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Tzolkin Challenge15. Hullámvarázs 2021. 06.02-06.14

inner-sun-300x300Ma belép a Sárga Rezonáns tónusú Harcos minősége életünkbe, összehangolva a 7-es szám teljességét és misztériumát, a Harcos intelligenciájával és tudatosságával. A mai nap energiái erősítik az önelfogadást és az hitet önmagunkban. Mindez ma a GAP napok támogatását is élvezi, így a befektetett erő és energiák megsokszorozódnak.

A Hullámvarázs 7. napja mindig a töltekezésé. Ezeken a napokon egyfajta számvetés történik. Megállunk pihenni és önkéntelenül is letesszük terheinket. Ma felmérhetjük melyek azok a tulajdonságok, gondolati minták, feladatok, bármi ami mostani utunk során immáron feleslegesé vált, vagy elavult. Elérkezett az idő, hogy ezeket hátrahagyva erőinket a célkitűzéseinkre összpontosítva menjünk tovább. Ebben a Harcos intelligenciája lesz segítségünkre, mely a kérdések megfogalmazásával elvezet a válaszokhoz. Hangoljuk össze szívünk és elménk hangját, hogy a zsivajból kitűnhessen belső vezetőnk tiszta orgánuma, mely mindig elvezet a célunkhoz.
A Harcos minősége mindemellett a felelősségvállalásra is felhívja figyelmünket, arra kérve, hogy célkitűzéseinket hangoljuk össze egy magasabb cél érdekével.

A Kutya hullámvarázsban megjelenő Harcos, tehát feltölt bennünket a „falkavezér” összes erényével: bátorság, határozottság, intelligencia, céltudatosság. A kérdés csupán az, hogy mennyire merünk bízni megérzéseinkben, ebben a halk hangocskában, mely a belső hangunk? Fel merjük-e vállalni érzéseinket, múltunkat, gondolatainkat környezetünk, de legfőképpen Önmagunk előtt?
Te mit hozol ki a mai napból?

TZOLKIN CHALLENGE / A Fehér Kutya Hullámvarázs feladata:

 • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
 • Vizsgáld felül kapcsolataidat, kapcsolódásaidat, hol áll fent függő viszony, hol van az, ahol fel kell adnod Önmagadat.
  Fontos!! Itt nem az egészséges kompromisszumokról van szó, sokkal inkább a megalkuváson arról, amikor valamibe „belekényszerülsz” azért, hogy megmaradjon a munkahely, barátság, jó viszony, stb.
 • Jegyezd fel, mi az, amire szíved mélyén igazán vágysz? Mi hiányzik hozzá és ennek ellenére hogyan fogod mégis elérni? Nem kell ismerned a pontos lépéseket, a szívből érkező vágy, és elszántság, most bevonzza a hozzá szükséges segítőket akik átsegítenek a nehézségeken.
 • Add meg magadnak (és a hullámvarázs után is minden nap!) azt a szeretetet, amit másoktól várnál, vagy éppen te másoknak adsz!
 • Tégy magadért többet! Legyen ez egy masszázs, vagy egy csendes elvonulás a vízpartra, vagy épp egy nyüzsgő parti ahol végre kitáncolhatod a felgyülemlett feszültséget. A lényeg, hogy kikapcsolódj, töltsd fel szeretet tartályaidat!
 • SZERESD MAGADAT! Tükör előtti Napi Mantra: „Szeretlek és elfogadlak olyannak amilyen vagy!”

Mantra:
Levezetek, hogy kérdezzek
Ösztönözve a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával.
Engem az elegancia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

 1. Tónus:
  Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.