KIN 173* Vörös Önálló Égenjáró* 06.05* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Tzolkin Challenge15. Hullámvarázs 2021. 06.02-06.14

gaiaA GAP napok erejével köszönt ma be a Vörös Égenjáró felfedező energiái. Az Önálló tónussal ma mindazt, amit az elmúlt napokban tapasztaltunk, rögzíthetjük, mely megadja azt a biztonságos alapot, melyre alapozhatunk a Kutya Hullámvarázs során.

A Vörös Égenjáró szoros összeköttetésben áll a földi és szellem világgal, mintegy csatorna közvetíti a Szellemi útmutatást, ugyanakkor földel és nem enged bennünket „elszállni”. Ahhoz azonban, hogy üzeneteit tisztán megérthessük, nyitottnak és késznek kell lennünk, hogy követhessük a változást. Álljunk készen újat tapasztalni és tanulni belőle még akkor is, ha utólag kiderül, döntésünk mégsem volt túl jó ötlet. Az Önálló Égenjáróval ma megalapozhatjuk célkitűzéseinket. Nyissuk meg szívünket és merjünk újra sebezhetővé válni, ugyanis ha a páncélunkban maradunk, „biztonságban” (vagyis inkább ennek illúziójában) leszünk ugyan, de ki is zárjuk magunkat a változásból és ezáltal minden jóból is. Nem úszhatunk át a túlpartra anélkül, hogy vizesek legyünk!  Vértezzük fel a bennünk élő (most még esetlegesen) gyáva kutyánkat bátorsággal, játékossággal és kíváncsisággal. Hozzuk elő a magunkból azt a kölyökkutyát, aki a felfedezés és újdonság varázsától megrészegülve veti bele magát újabb és újabb kalandokba.

Merjük megélni érzéseinket, merjünk tapasztalni, hisz ez a 13 nap éppen erről és épphogy Rólunk szól! Töltekezzünk, adjuk meg magunk mindazt a figyelmet és szeretetet, amit másoktól várnánk és amikor szembe találkozunk tükörképünkkel, mosolyogjunk rá és mondjuk neki hangosan: „Szeretlek Téged!” Merjünk kilépni a sorból és megélni Egyediségünket!

TZOLKIN CHALLENGE / A Fehér Kutya Hullámvarázs feladata:

 • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
 • Vizsgáld felül kapcsolataidat, kapcsolódásaidat, hol áll fent függő viszony, hol van az, ahol fel kell adnod Önmagadat.
  Fontos!! Itt nem az egészséges kompromisszumokról van szó, sokkal inkább a megalkuváson arról, amikor valamibe „belekényszerülsz” azért, hogy megmaradjon a munkahely, barátság, jó viszony, stb.
 • Jegyezd fel, mi az, amire szíved mélyén igazán vágysz? Mi hiányzik hozzá és ennek ellenére hogyan fogod mégis elérni? Nem kell ismerned a pontos lépéseket, a szívből érkező vágy, és elszántság, most bevonzza a hozzá szükséges segítőket akik átsegítenek a nehézségeken.
 • Add meg magadnak (és a hullámvarázs után is minden nap!) azt a szeretetet, amit másoktól várnál, vagy éppen te másoknak adsz!
 • Tégy magadért többet! Legyen ez egy masszázs, vagy egy csendes elvonulás a vízpartra, vagy épp egy nyüzsgő parti ahol végre kitáncolhatod a felgyülemlett feszültséget. A lényeg, hogy kikapcsolódj, töltsd fel szeretet tartályaidat!
 • SZERESD MAGADAT! Tükör előtti Napi Mantra: „Szeretlek és elfogadlak olyannak amilyen vagy!”

Mantra:
Meghatározok, hogy felderítsek
Megszabva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A forma önálló tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

 1. Tónus:
  Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Meditáció: 
Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.

Megerősítés: 
A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.