KIN 147* Kék Önálló Kéz* 05.10* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Tzolkin Challenge13. Hullámvarázs 2021. 05.07-05.19

147-manik-4A mai napon az Önálló Kéz stabil, kreatív és gyógyító ölelését élvezhetjük. Ez a nap olyan erőt és stabilitást ad számunkra, melyre nyugodt szívvel rábízhatjuk magunkat. Tökéletes alkalom a következő lépések megtervezéséhez. Szibmolikusan, a mai nap feladata a magocskák elvetése, a földbe ültetése.

A Kéz minősége képviseli a cselekvést, lezárást, gyógyítást és a tetterős kreativitást. Emiatt nem meglepő, ha ma egy kicsit „elhavazottnak” űzöttnek érezzük magunkat, holott még csak hétfő van. Ilyenkor álljunk meg egy percre, vegyünk 2-3 mély levegőt és használjuk a Kéz áldásos energiáit. Engedjük el az önostorozást, a „kötelező köröket”, a felesleges aggódást és mindazt, ami esetleg még felesleges energiákat köt le életerönkből. Adjunk magunknak meg ezt a pár percet, hogy lecsillapítsuk zsizsegő elménket és megnyugodjunk. Ezután priorizáljunk, tervezzünk meg a következő lépéseinket feladatainkat, majd egyenként, lépésről lépésre vigyük is végig őket. Ez a fajta összpontosítás, megadja azt a szükséges gondoskodást, stabilitást és éltető energiát melyre szükségünk van ahhoz, hogy a bennünk rejlő potenciálokat kivirágoztathassuk. Ne feledjük, senki más nem cselekedhet helyettünk! A Kék Kéz mindemellett, -vagyis éppen ezek által- elhozza számunkra a gyógyírt, a felszaggatott sebeinkre, hogy könnyebben tovább léphessünk friss megújult énünk felé.

Ezen gyógyító nap végét érdemes egy kreatív alkotással zárnunk, legyen ez egy mandala színezése, festés, de lehet akár az otthonunk dekorálása is. A  lényeg, hogy (kreatívan) kikacsoljunk és méltón zárjuk a napot.

Legyen szép napod!

TZOLKIN CHALLENGE / A Sárga Mag Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Vizsgáld felül eddigi hitrendszeredet régi struktúráidat és légy készen áttörni a múlt falait és újat kreálni ha szükséges.
  • Légy kreatív és használd újonnan felfedezett képességeidet, készségeidet.
  • Térj vissza/maradj a Jelen pillanatába! Írd össze milyen új lehetőségekkel szembesültél az elmúlt napokban és hogyan tudnád mindezt kamatoztatni?
  • Engedd el a halogatást!! Légy tudatában, hogy ezek a lehetőségek mindvégig benned voltak arra várva, kivirágozhasson. DE ehhez szükség van a te szerető, odaadó gondoskodásodra. Fordíts több figyelmet Önmagadra és ápold ezeket a lehetőségeket, hogy a hullámvarázs végére elérhesd a célt!
  • Ne engedd, hogy elméd eltereljen célkitűzéseidtől: nem kell minden folyamatot előre látni. Emlékeztesd magad az előző (Kék Majom) hullámvarázs tanítására és maradj spontán, játékos. Ahogy a lépcső fokokat sem kell előre látnod ahhoz, hogy tudd, egyszer felérsz a tetejére, engedd el megérteni vágyást.
  • Ebben az időszakban most inkább hallgass szívedre és álmaidra.

Mantra: 
Meghatározok a tudás érdekében
Megszabva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A forma önálló tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.

Megerősítés:
Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.