KIN 145* Vörös Lunáris Kígyó* 05.08

Tzolkin Challenge13. Hullámvarázs 2021. 05.06-05.19

145-chicchan-2A Lunáris tónusnak köszönhetően, ma belép terveinkbe a kihívás és nehézség, vagyis mindaz, ami hiányzik céljaink eléréséhez. Azonban a tónushoz társuló Vörös Kígyó minősége, ösztönösségével és életigenlésével, segít felismerni mindezek mögötti egységet és egyensúlyt teremt. A mai nap arra tanít, hogy figyeljünk belső megérzéseinkre és törekedjünk az egyensúlyra, miközben hagyjuk, hogy minden a maga ritmusában fejlődjön.

A mai nap kimozdít, felráz és elindít bennünket egy úton, hogy megvalósíthassuk önmagunkat. A Kígyó szenvedélyességével és életigenlésével újra áramlásba hozhatjuk az elakadt, blokkolt helyzeteket, lendületet ad fáradt testnek és léleknek. Vizsgáljuk meg, hogy életünk mely területe az, ahol a megszokás és rutin vette át az irányítást, ahol szinte csak üveges tekintettel tekerjük mókuskerekünket. Állítsuk meg picit, hogy újraindíthassuk rendszereinket, felvértezve a Kígyó ajándékaival. Akármit is csinálunk ma, csempésszünk bele egy kis spontaneitást, csipetnyi szenvedélyt, lelkesedést. Az elmúlt napok eseményei során olyan új képességekre, készségekre leltünk rá önmagunkba, melyek megérettek a kibontakoztatásra és vétek lenne elmenni mellettük „üveges tekintettel”. Cselekednünk kell, itt és most! Engedjük el a halogatást és a kényelmes megszokást! Szítsuk fel ma életünk parazsát, találjunk rá arra, ami lelkesedéssel tölt fel bennünket.

A Kígyó képviseli a szenvedélyt, az életösztönt, a lelkesedést, így a vért, a szexualitást és az ösztönös megérzéseket is. Figyeljünk hát ma testünk jelzéseire, mert fontos üzenettel érkeznek. A mai nap tökéletes nap arra, hogy testünknek megköszönjük közreműködését életünkben. Életünk során testünk sok mindent elviselt tőlünk, gyermekkorunk felelőtlen szaladgálását, horzsolásokat, töréseket, napégést, felnőtként pedig a káros szenvedélyeink cibálják meg őt. Testünk emlékszik minden hatásra, jóra ugyanúgy, mint a rosszra. Adjunk hálát érte, viseljük gondját, amiért cipeli terheinket és kiszolgálja igényeinket nap, mint nap. Engedjük, hogy a Kígyó feltölthessen életerővel, szenvedéllyel és lelkesedéssel.

TZOLKIN CHALLENGE / A Sárga Mag Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Vizsgáld felül eddigi hitrendszeredet régi struktúráidat és légy készen áttörni a múlt falait és újat kreálni ha szükséges.
  • Légy kreatív és használd újonnan felfedezett képességeidet, készségeidet.
  • Térj vissza/maradj a Jelen pillanatába! Írd össze milyen új lehetőségekkel szembesültél az elmúlt napokban és hogyan tudnád mindezt kamatoztatni?
  • Engedd el a halogatást!! Légy tudatában, hogy ezek a lehetőségek mindvégig benned voltak arra várva, kivirágozhasson. DE ehhez szükség van a te szerető, odaadó gondoskodásodra. Fordíts több figyelmet Önmagadra és ápold ezeket a lehetőségeket, hogy a hullámvarázs végére elérhesd a célt!
  • Ne engedd, hogy elméd eltereljen célkitűzéseidtől: nem kell minden folyamatot előre látni. Emlékeztesd magad az előző (Kék Majom) hullámvarázs tanítására és maradj spontán, játékos. Ahogy a lépcső fokokat sem kell előre látnod ahhoz, hogy tudd, egyszer felérsz a tetejére, engedd el megérteni vágyást.
  • Ebben az időszakban most inkább hallgass szívedre és álmaidra.

Mantra:
Polarizálok, hogy túléljek
Vonzva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A kihívás lunáris tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.