KIN 113* Vörös Szoláris Égenjáró* 04.06* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Tzolkin Challenge10. Hullámvarázs 2021. 03.29-04.10

113-ben-9A Szoláris tónusú Égenjáró minősége ma felerősíti a szándékot, megadva azt a bizonyos utolsólökést, mely elrepít bennünket a célig. Ebben a napban van a legtöbb cselekvési energia, melyet az Égenjáró kíváncsisága csak tovább fokoz. Újra mozgásba jönnek elakadt helyzeteink, kibogozódnak a lehetetlen helyzetek és feltöltenek lelkesedéssel és kitartással.

A Kígyó Hullámvarázsban megjelenő Égenjáró energiájától fűtve ugyanakkor megjelenhet egyfajta kettősség is bennünk. Mennénk is, de maradnánk is; vonz az ismeretlen újdonsága, ugyanakkor olyan kényelmes és megszokott már a biztonságosnak vélt jelenünk… Ebből a kettősségből a kiutat a mai nap Vezető ereje a Vörös Hold mutatja meg, mely emlékeztet eredeti célkitűzéseinkre, az eddig befektetett energiákra. Rávilágít arra, hogy egyensúlyt kell teremtsünk életünkben ahhoz, hogy előre léphessünk. Emiatt előfordulhat, hogy kissé feszültebbek, ingerültebbek leszünk ma.
Tartsunk egy rövid önvizsgálatot, hogy hol állunk jelenleg és életünk mely területén működünk még mindig csak félgőzzel, hol vannak további elakadásaink, blokkjaink. Az Égenjáró ma segít felismernünk ellenállásunk utolsó mentsvárait, kifogásait is, hogy átléphessük, túlnőjjük korábbi Önmagunkat.

Gyűjtsük tehát ma össze bátorságunkat és hagyjuk hátra minden ragaszkodást, berögzült gondolati sémát. Teremtsünk egyensúlyt a visszavonult remeteség és a külvilágban való tapasztalás között. Adjunk magunknak időt arra, hogy visszavonultan elmélkedjünk, meditáljunk, hogy később, innen feltöltődve, léphessünk ki bátran az ismeretlenbe. A mai nap arra biztat, hogy hagyatkozzunk ösztönös megérzéseinkre és ne féljünk feszegetni határainkat, mert ebben rejlik a kulcs céljainkhoz.

TZOLKIN CHALLENGE / A Vörös Kígyó Hullámvarázs feladata

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Vizsgáld meg, hol hatja át életedet a rutin és a megszokás? Hol van az, ahol épphogy csak izzik a parázs. Ahol hiányzik a tűz, a lelkesedés a szenvedély… TE magad!
  • Tudatosan fókuszálj ezekre a helyzetekre, területre, szítsad fel a tüzet spontaneitással, valami újjal és váratlannal.
  • Használd a tested, szenvedélyed, érzékiséged az átalakulás eszközeként, hogy általa egy magasabb tudatossági szintre kapcsolódhass fel.
  • Végezz csakra tisztítást! Ha teheted, kezdj minden reggelt Csikung gyakorlatokkal.
  • Figyelj a gyomor tájékáról érkező ösztönös megérzéseidre, melyek most mindig megsúgják a helyes irányt.

Mantra:
Pulzálok, hogy felderítsek,
Megvalósítva az éberséget.
Lepecsételem a tér kimenetét
A szándék szoláris tónusával,
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.