KIN 111* Kék Rezonáns Majom* 04.04* GAP* A Megvalósulás Planetáris Kutya hava

Tzolkin Challenge10. Hullámvarázs 2021. 03.29-04.10

www.shamaya.atA mai nappal átléptünk a 10. Maja Holdhónapba, mely a Megvalósulás Planetáris Kutya hónapja. A következő 28 napban az Önérvényesítés és Önbizalom lesz a porondon. Arra kér, hogy higgyünk Önmagunkban, értékeinkben és ne engedjük, hogy bármi is letérítsen utunkról. Idézzük fel (ha volt) éves célkitűzésünk, finomítsunk, csiszoljunk rajta, formázzuk át ha szükséges.  Ahogy ahhoz már hozzászokhattunk, minden ciklus első napja, az adott nap saját energiáival átszínezi, megbolondítja a hónap/év/stb. témáit. Tehát a ma induló 10-es hónap Önmegvalósító energiáihoz, a Kék Rezonáns Majom, trükkös nézőpont váltása társul. A következő napok erősen próbára teszik érzelmeinket, fizikai létünket. Megtanít bennünket a jelenben gondolkodni a kötelességeink és feladataink elvégzéséhez is. Segít nekünk a kitartásban, az érzelmeink átélésében, a szenvedésben, amíg fel nem oldjuk ezeket, hogy aztán megtaláljuk az életminőségünkhöz vezető utat. A Kutya fantasztikus társ és bölcs tanító. Megtanít a nehézségek közepette is hűségesen kiállni önmagunkért, valaki mellett, megnyílni teljes szívvel mások előtt, ezáltal gyógyít.

Ma (és a hónap során végig) a Kék Majomtól megszokott trükkös és kiszámíthatatlan napnak elébe nézünk, mely a Rezonáns tónussal mégis inspiráló és előre vivő lesz. Ahogy egyre sűrűsödik a Tzolkin energiája, úgy egyre inkább szükségünk van a könnyed és játékos energiákra, melyek kizökkentenek bennünket a rutinból, a megszokottból, így kiemelten fontos a humor, a nyitottság, és a spontaneitás! Ébresszük fel belső gyermeki énünket és legyünk nyitott a meglepetésekre, ugyanis ma minden óvatos tervezgetésünk ellenére, előfordulhat, hogy teljesen más eredményre/eseményre jutnunk. Érdemes ilyenkor megnézni, hogy mely életterületünkön térítettek el terveinktől, hisz a Majom nem csinál semmit se véletlenül. Igyekezzünk objektíven tekinteni az eseményekre, hogy megláthassuk tanításait, útmutatását. Legjobban akkor cselekszünk, ha elvárások nélkül, csupán hagyjuk magunkat sodródni az árral. Maradjunk nyitottak, játékosak és fogadjuk szeretettel mindazt, ami elénk kerül, hisz a Kígyó Hullámvarázsban megjelenő Majom célja éppen az, hogy elakadt életenergiáinkat újra áramlásba hozza. Hétvége van, használjuk ki arra, hogy picit kitörjünk a rutinból, a megszokott „biztonságból”. Kalandozzunk, játszunk, nevessünk sokat!

TZOLKIN CHALLENGE / A Vörös Kígyó Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Vizsgáld meg, hol hatja át életedet a rutin és a megszokás? Hol van az, ahol épphogy csak izzik a parázs. Ahol hiányzik a tűz, a lelkesedés a szenvedély… TE magad!
  • Tudatosan fókuszálj ezekre a helyzetekre, területre, szítsad fel a tüzet spontaneitással, valami újjal és váratlannal.
  • Használd a tested, szenvedélyed, érzékiséged az átalakulás eszközeként, hogy általa egy magasabb tudatossági szintre kapcsolódhass fel.
  • Végezz csakra tisztítást! Ha teheted, kezdj minden reggelt Csikung gyakorlatokkal.
  • Figyelj a gyomor tájékáról érkező ösztönös megérzéseidre, melyek most mindig megsúgják a helyes irányt.

Mantra:
Levezetek, hogy játsszak
Ösztönözve a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok. Lépj be…

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés:
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.