KIN 107* Kék Elektromos Kéz* 03.31* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Tzolkin Challenge10. Hullámvarázs 2021. 03.29-04.10

www.shamaya.at, Kin107A GAP napok ereje ma a Kék Kéz minőségét erősíti fel. A Kígyó hullámvarázsban megjelenő Kéz, ma utat mutat, kiemel a kétségekből és segít hátra hagyni mindazt, ami eddig energiát rabolt el tőlünk. Ezáltal hozza el az oly régóta várt érzelmi gyógyulást. A Kéz a lezárások, a befejezések, ugyanakkor a cselekvés és újra-alkotás minőségét is képviseli. Egy igen aktív nap elébe nézünk, mely nem csak rávilágít elakadásainkra és felfedi ha túl-vállaltuk volna magunkat, de ezek befejezésével és lezárásaival, ki is vezet bennünket ezekből a „ragacsos” szituációkból.

Most, hogy már megismerjük céljainkat és kihívásainkat, az Elektromos tónusú Kéz napja segít ezeket egységbe rendezni, újra formálni, hogy egy új fejlődési szintet érhessünk el. A Kígyó Hullámvarázs a testtudatosságról szól, vagyis testünk üzeneteire, visszajelzéseire kell oda figyeljünk. Lássuk/érezzük meg, hogy életünk mely részén érezzük úgy, hogy túlvállaltuk magunkat, vagy épp hol vagyunk túl passzívak/rutinszerűek. Ma ezekkel a területekkel kell foglalkozzunk. Osszuk fel teendőinket és állítsunk fel egy fontossági sorrendet. Minden rész-cél teljesítése után álljunk meg és „ajándékozzuk” meg magunkat valami aprósággal, ami örömet okoz. Ez nem csak motiváló, de pozitív mintát is elültet bennünk. A mai nap vezetője a Kék Majom, mely felébreszti belső gyermeki énünket, aki könnyedén veszi az akadályokat, spontaneitásával és játékosságával pedig ráébreszt arra, hogy „felnőtt fejjel” mennyire túlbonyolítjuk életünket. Fogadjuk meg tanácsait! Az élet túl rövid ahhoz, hogy elfelejtsünk élni! Játszunk, nevessünk, beszélgessünk ma többet barátainkkal. Mindeközben legyünk nyitottak és fogékonyak mások visszajelzéseire, megoldási mintáira. Ott lesz a megoldás a sorok között.

TZOLKIN CHALLENGE / A Vörös Kígyó Hullámvarázs feladata

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Vizsgáld meg, hol hatja át életedet a rutin és a megszokás? Hol van az, ahol éppen hogy csak izzik a parázs. Ahol hiányzik a tűz, a lelkesedés a szenvedély… TE magad!
  • Tudatosan fókuszálj ezekre a helyzetekre, területre, szítsad fel a tüzet spontaneitással, valami újjal és váratlannal.
  • Használd a tested, szenvedélyed, érzékiséged az átalakulás eszközeként, hogy általa egy magasabb tudatossági szintre kapcsolódhass fel.
  • Végezz csakra tisztítást! Ha teheted, kezdj minden reggelt Csikung gyakorlatokkal.
  • Figyelj a gyomor tájékáról érkező ösztönös megérzéseidre, melyek most mindig megsúgják a helyes irányt.

Mantra:
Aktiválok a tudás érdekében
Megkötve a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előre mutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.