KIN 099* Kék Galaktikus Vihar* 03.23

Tzolkin Challenge9. Hullámvarázs 2021. 03.16-03.28

www.shamaya.atA Galaktikus tónusú nap, a siker és visszajelzés napja. Ma ugyanis visszatérnek az előző -a Kék Vihar -hullámvarázs ismerős témái, konfliktusai, csak hogy teszteljék, mi mindent tanultunk és mindazt hogyan kamatoztatjuk mindennapjainkban. Ha kevésnek bizonyul, ma lehetőséget kapunk a további gyarapodásra, ha viszont elértük azt a szintet, ahol a Mindenség össze tud velünk kapcsolódni, megtapasztalhatjuk a sikert és a könnyed tovább haladást.

A mai nap tehát ismét az elengedésre szólít fel bennünket, arra, hogy a ma felszínre került „zavaró tényezőket” is elengedhessük. A tegnap felfedezett illúziókat, ma adjuk át a Vihar tisztító energiáinak, hogy átélhessük a felszabadulás érzését, azt az ürességet (kiürültséget), melyet majd a Sárga Ember hullámvarázs kiteljesedésekor, a Mindenség tölt ki támogató energiáival. Nagyon fontos, hogy összekapcsolódva a Szellemi vezettetéssel, nyitottá váljunk, és megkeressük belső középpontunkat. Merüljünk el önmagunkban és vállaljuk a felelősséget mind sikereinkért, mind a kudarcainkért, hisz mindkettőt mi magunk hoztuk létre. Ahogy a Vihartól már megszokhattuk, egy igen felkavaró nap előtt állunk, jobb lesz korán felvérteznünk magunkat, egy rövid meditációval, pozitív megerősítésekkel és alázattal. Ma a Galaktikus tónus hozta aktivitás sokkal inkább befelé hat, vagyis kifelé nemigen lesz látványos a haladás. Idézzük fel az előző hullámvarázsban tanultakat és alkalmazzuk szaporán: Vagyis találjunk vissza belső erőközpontunkba és onnan töltekezzünk. Erősítsük meg hitünket és hagyjuk, hogy a Vihar tegye a dolgát; vigyen, amit csak vinni akar, hisz tudjuk mindez később még a javunkat szolgálja.
xEz most a letisztulás időszaka. Gondoljunk a Főnix madárra. Egy dolog csak állandó ebben a világban: A Változás! Minnél előbb el tudjuk ezt fogadni, annál nagyobbat lendít rajtunk a rendszer.

TZOLKIN CHALLENGE / A Sárga Ember Hullámvarázs feladata

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Mi az, amire szívünk mélyén igazán vágyunk?
  • Vizsgáljuk meg, hogy mi az, ami köztünk és céljaink között áll?
  • Vizsgáljuk meg önértékelésünk, önkorlátozásunkat, hogy mennyire reálisak ezek?
  • Erősítsünk és tisztítsuk meg fizikai testünket tudatunk magasabb szintjei számára.
  • Felelősségvállalás! Felelősségvállalás, önostorozás nélkül!
  • Hozzuk egyensúlyba elménk és szívünk szavát. Ne akarjunk mindent megérteni, megmagyarázni, irányítani.

Mantra:
Harmonizálok, hogy katalizáljak
Formálva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés:
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.