KIN 074* Fehér Szoláris Varázsló* 02.26

Tzolkin Challenge6. Hullámvarázs 2021.02.18-2021.03.02

074-ix-9A Fehér Szoláris Varázsló napjára ébredtünk, mely a célirányos cselekvésre inspirál, felerősítve a szándékot. A Varázsló minősége, a becsület, az irányítás és személyi erő kérdéskörét feszegeti, arra ösztönözve, hogy egyéni igényeinket, céljainkat, hangoljuk össze egy nagyobb céllal. Egyesítsük elménk és szívünk útját, kapcsolódjunk össze az Isteni akarattal, mely így elrepít bennünket egész a célvonalig.

A Világmindenségben REND uralkodik, melynek mi magunk is részesei vagyunk. Akkor is, ha néha nem úgy érezzük, minden okkal és értünk történik. Persze könnyebb úgy gyakorolni a Hitet és Bizalmat, hogy minden kedvünk szerint történik.. A gondok ott kezdődnek, amikor megfeledkezünk saját felelősségvállalásunkról és igényeinket, inkább az egyéni, önös érdekek vezérlik, hisz felborul az Adok-Kapok egyensúly. Ilyenkor tapasztalhatjuk azt, hogy megrekedtünk, hogy nem jutunk egyről a kettőre, bármennyire keményen is dolgozunk. Megreng hitünk és elkezdünk kételkedni mindenben és mindenkiben, amitől csak méginkább beragadunk az adott helyzetbe. A Világáthidaló Hullámvarázsban megjelenő Varázsló ma ezeket a helyzeteket kiválóan oldja!
Vizsgáljuk meg, hogyan illeszthető bele kitűzött célunk, akaratunk a Mindenség ritmusába. Bár a Hullámvarázs legaktívabb szakaszába értünk, ma ez a folyamatot inkább befelé irányítsuk. Csendesítsük el elménk és környezetünk hangjait, ha tehetjük, kezdjük a napot egy meditációval, hogy meghallhassuk Lelkünk hívó szavát. Tudatosan készítsük fel szívünket az elengedés folyamatára. Merjünk megnyílni a Mindenség energiáinak és sorsunkat ma az ő kezébe helyezni. Tudatosítsuk, hogy minél inkább ragaszkodunk valamihez, az annál inkább megköti energiáinkat. Hagyjuk a dolgokat ma megtörténni. Merjünk nem tudni, nem akarni, hisz tudjuk a Világmindenségben minden REND-ben van és minden elérkezik hozzánk a megfelelő időben és helyen.

TZOLKIN CHALLENGE / A Fehér Világáthidaló Hullámvarázs feladata

 • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
 • Figyeljük meg és írjuk össze, hogy életünk mely területét tartjuk maximális kontroll alatt? És miért? vajon mi motiválja tetteinket?
 • Figyeljük meg és írjuk össze, hogy hol és miért érezzük a legnagyobb ellenállást? Ne feledjük, ami ellen harcolunk, az ellenállásunkkal együtt növekszik.
 • Gyakoroljuk a megbocsátás és elengedés képességét! Elsősorban Önmagunk felé, majd ezt terjesszük ki környezetünkre is!
 • A múlthoz való ragaszkodás korlátozza lehetőségeinket. Engedjük el! Ez nem azt jelenti, hogy a múlt elveszíti a jelentőségét, hisz neki köszönhetjük jelenünket! Csupán annyit, hogy helyet csinálunk új tapasztalásoknak.
 • A Világáthidaló az elengedésre tanít, és arra, hogy csak legyünk. Ne akarjunk mindent irányítani, vagy előre leagyalni.
 • Vizsgáljuk felül eddigi hitrendszerünket, viselkedési mintáinkat és mondjunk le azokról, melyek túlontúl bekorlátoznak, vagy visszatartanak.
 • A Világáthidaló leckéje, magában az ellenállásban rejlik. Adjuk át magunkat ítélkezés nélkül. Cselekedjünk az elengedés és önátadás folyamatában. Tartsuk fenn a tiszta szándékot, és figyeljük, ahogy a régi minták egyszerűen elolvadnak és elhalnak. Lehet ennyire egyszerű!

Mantra:
Lüktetek, hogy varázsoljak
Megvalósítva a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A szándék szoláris tónusával
Engem a hűség ereje vezet utamon

 1. Tónus
  Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: 
“Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.