KIN 070* Fehér Felhangos Kutya* 02.22* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Tzolkin Challenge6. Hullámvarázs 2021.02.18-2021.03.02

070-oc-5A Világáthidalóban megjelenő Fehér Kutya ma támogatásáról biztosít bennünket. A Kutya az Önmagunkhoz való hűséget testesíti meg, figyelmeztetve arra, hogy önmagunknak mindig mi legyünk ez első. Segít elengedni mindent, ami nem hozzánk és értünk van. Ma hátra kell hagyjunk, felül  kell írjunk minden olyan ismert régi belénk nevelt mintát, melyek elhitették velünk, hogy érdemtelenek-, vagy épp képtelenek vagyunk elérni céljainkat.

Tudatosan engedjük el a megfelelési kényszert, az odatartozásért való „csaholást” és tegyük fel az kérdést: „Mi az, amit igazán szeretnék kezdeni az életemmel?” „Mi az, amit igazán el szeretnék érni?” Engedjük el Önkritikus énünket és forduljunk magunk felé szeretettel és megbocsátással. Adjuk meg magunknak mindazt, amit környezetünktől szeretnénk visszakapni és engedjük el az elvárásokat! Hagyjuk menni mindazt, ami ezt hátráltatja: „Elbocsájtok mindent, ami nem szeretet és öröm! A múltat hátra hagyom, az új, friss és eleven felé veszem az utamat! Szeretem és becsülöm magam! Világomban minden rendben van!”

A lényeg tehát, hogy a mai nap rólunk szóljon és tegyünk mindezt a legkisebb lelkiismeretfurdalás nélkül! Azáltal, hogy elengedjük ma a gyeplőt és egy picit önmagunkra figyelünk, észlelhetjük azokat a belső értékeinket, képességeinket, melyek kibontakoztatására hivatottak vagyunk ebben a hullámvarázsban. Töltekezzünk fel önnön szeretetünk forrásából és erősítsük meg hitünket önmagunkban: Képes vagyok rá! Megérdemlem!

TZOLKIN CHALLENGE / A Fehér Világáthidaló Hullámvarázs feladata

 • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
 • Figyeljük meg és írjuk össze, hogy életünk mely területét tartjuk maximális kontroll alatt? És miért? vajon mi motiválja tetteinket?
 • Figyeljük meg és írjuk össze, hogy hol és miért érezzük a legnagyobb ellenállást? Ne feledjük, ami ellen harcolunk, az ellenállásunkkal együtt növekszik.
 • Gyakoroljuk a megbocsátás és elengedés képességét! Elsősorban Önmagunk felé, majd ezt terjesszük ki környezetünkre is!
 • A múlthoz való ragaszkodás korlátozza lehetőségeinket. Engedjük el! Ez nem azt jelenti, hogy a múlt elveszíti a jelentőségét, hisz neki köszönhetjük jelenünket! Csupán annyit, hogy helyet csinálunk új tapasztalásoknak.
 • A Világáthidaló az elengedésre tanít, és arra, hogy csak legyünk. Ne akarjunk mindent irányítani, vagy előre leagyalni.
 • Vizsgáljuk felül eddigi hitrendszerünket, viselkedési mintáinkat és mondjunk le azokról, melyek túlontúl bekorlátoznak, vagy visszatartanak.
 • A Világáthidaló leckéje, magában az ellenállásban rejlik. Adjuk át magunkat ítélkezés nélkül. Cselekedjünk az elengedés és önátadás folyamatában. Tartsuk fenn a tiszta szándékot, és figyeljük, ahogy a régi minták egyszerűen elolvadnak és elhalnak. Lehet ennyire egyszerű!

Mantra:
Megerősítek a szeretet érdekében
Irányítva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A sugárzás felhangos tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon

 1. Tónus:
  Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
“Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.