KIN 022* Fehér Szoláris Szél* 01.05*Galaktikus Aktiváló Portálnap

Tzolkin Challenge: 2. Hullámvarázs 2020.12.28-2021.01.09

finding-your-true-self-spiritual-universeMa a Szoláris Szél minősége kavarja fel gondolatainkat, cselekvésre ösztökélve. A Szél minősége a szellemi jelenlétről, az őszinte kommunikációról, valamint az ellentétek kiegyenlítéséről szól. A Szoláris tónus pedig felerősíti a bennünk lévő szándékot, segít, hogy lezárjuk, befejezzünk egy adott időszakot, ciklust. Vagyis mindaz, amit a Varázsló hullámvarázsban eddig elsajátítottunk, azt ma összegeznünk kell és letisztítanunk minden felesleges sallangtól, hogy a holnapi planetáris napon kiteljesedhessünk benne.

A hullám kilencedik (szoláris) napjához érve energiáink, lelkesedésünk megcsappanhat, a sok esemény között, valahogy elveszik a cél, a húzó erő. Ahhoz, azonban, hogy célba érjünk, kell még egy utolsó hajrá, erönkön felül kell teljesítenünk, megugorva határainkat, ahol végre bekapcsolódhat a Mindenség támogató ereje, hogy átlendítsen bennünket a holtponton. Ehhez támaszkodnunk kell az elmúlt hullámvarázs során megtapasztalt bizalom és a hit erejére. A Varázsló hullámvarázsban megjelenő Szél minősége segít felkapcsolódnunk a Szellemi vezettetés hullámhosszára, hogy sugallatával segítsen döntéshozatalunkban, elhatározásunkban és a kivitelezésben. Éppen ezért ma nyitottnak kell lennünk minden beérkező információra!

Ha tehetjük, kezdjük a napot egy rövid meditációval, kapcsolódjunk fel szellemi vezetőnkhöz, belső mágusunkhoz és kérjük segítségét a felismerésekhez. Ebben a lecsendesedett állapotban lehetőséget kapunk arra, hogy tiszta szívvel és őszintén tudjuk kikommunikálni önnön igényeinket és tisztázhassuk az esetleges nézeteltéréseinket. A mai a feltárulkozás és megértés napja lehet. Tegyük mindezt ítélkezés és önostorozás nélkül. Legyünk nyitottak és áramoljunk együtt a Varázsló hullámvarázs energiáival.

Ha még nem tetted, csatlakozz a Tzolkin Challenge-hez és dolgozz Önmagon, Önmagadért!  Olvass róla, csináld végig.

TZOLKIN CHALLENGE / A Fehér Varázsló Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
    Mi az, amire lelked mélyén igazán vágysz?
  • Vizsgáld meg a Személyi erő és Irányítás kérdéskörét önmagadban, életedben. Vajon mi motiválja tetteinket; elismerés, az ego megerősítése, státusz?
  • Amikor csak tehetjük, naponta meditáljunk, de legalább is csendesedjünk el 20 percre. Zárjuk ki a kavargó gondolatainkat és a külvilág zaját.
  • Kapcsolódjunk össze belső Mágusunkkal, és kérjünk tőle útmutatást.

Mantra:
Pulzálok, hogy kommunikáljak,
Megvalósítva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.