KIN 017* Vörös Önálló Föld* 12.31.

Tzolkin Challenge: 2. Hullámvarázs 2020.12.28-2021.01.09

ce05c3017b5cb6806ad1b4dddd38b323--spiritual-awakening-visionary-artA 2020-as évet a Vörös Önálló Föld minőségével zárjuk, mely megadja a szükséges stabilitást és földeltséget ahhoz, hogy a mögöttünk álló évet elengedjük és reménnyel telve léphessünk át a 2021-es évünkbe. Az előző Hullámvarázsban (Vörös Sárkány) a bizalom és biztonság témakörével dolgoztunk. A mai nap pedig emlékeztet arra, hogy senki más nem adhatja meg nekünk azt a szeretetet, erőt és hitet, mire szükségünk van Szellemi szárnyalásunkhoz, csakis mi magunk. Az Önálló tónus minden megvalósítás alapja. Ezeken a napokon egységbe rendezzük az eddig tanultakat és a rendelkezésre álló eszköztárunkból (minőségekből) cselekvési tervet kovácsolunk.

A Föld minősége mindig visszatérít a jelen pillanatába, segít fókuszálni, hogy a múlt fájdalma feletti sajnálkozás (vagy épp nosztalgiázás), vagy a jövő reményeinek hajszolása helyett megtanuljuk értékelni azt, ami van. Itt és Most! Mert a mai nap lesz a holnapunk alapja. Ha pedig elszalasztjuk tanulságait, ajándékait, holnap megint nem tudjuk mihez kezdjünk. A Föld napján, ahogy mindig olyan véletlenszerű események várnak ránk, melyek csak később nyernek értelmet, azonban fontos útmutatóvá válnak. Egész egyszerűen csak hagyjuk megtörténni az eseményeket. Váljunk nyitottá arra, hogy ezeket beleszőjük terveinkbe. Lássuk meg, hogy a jelen pillanatban mindez, hogy illeszkedik célkitűzésünkbe, mit mutatnak nekünk ezen „véletlen” találkozások, felbukkanó érzések, gondolatok. Nem kell feltétlenül megértenünk, vagy megmagyaráznunk, csak fogadjuk el és engedjük át magunkon. Csakis így láthatjuk meg azt a kulcsot, útmutatást, melyet a Föld hozott el ma számunkra!

A Varázsló hullámvarázsban megjelenő Föld ma tehát lehorgonyoz bennünket a realitás talajára, de mégis összeköttetésben maradunk a Szellemi vezetőnkkel. Kapcsolódjunk ma össze a Föld energiáival akár egy Chickung gyakorlattal, kertészkedéssel vagy akár egy rövid sétával a természetben. Legyünk nyitottak és csendesítsük el zsibongó elménket, hogy meghallhassuk belső vezetőnk sugallatát.
Engedjük el ezt a kaotikus évet, bocsátsunk meg mind önmagunknak, mind környezetünknek, hogy a holnapot és a 2021-es évet Tiszta lappal kezdhessük!

KÍVÁNOK MINDEN KEDVES OLVASÓMNAK NAGYON BOLDOG ÉS EREDMÉNYEKBEN GAZDAG 2021-ES ÉVET!
2021

Ha még nem tetted, csatlakozz a Tzolkin Challenge-hez és dolgozz Önmagon, Önmagadért!  Olvass róla, csináld végig.

TZOLKIN CHALLENGE / A Fehér Varázsló Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
    Mi az, amire lelked mélyén igazán vágysz?
  • Vizsgáld meg a Személyi erő és Irányítás kérdéskörét önmagadban, életedben. Vajon mi motiválja tetteinket; elismerés, az ego megerősítése, státusz?
  • Amikor csak tehetjük, naponta meditáljunk, de legalább is csendesedjünk el 20 percre. Zárjuk ki a kavargó gondolatainkat és a külvilág zaját.
  • Kapcsolódjunk össze belső Mágusunkkal, és kérjünk tőle útmutatást.

Mantra: 
Meghatározok a fejlődés érdekében
Megszabva a szinkronicitást
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A forma önálló tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

4. Tónus:
Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.