KIN 007* Kék Rezonáns Kéz* 12.21.

Tzolkin Challenge: 1 Hullámvarázs 2020.12.15-2020.12.27

girl-sunset-hand-lips-sunA Téli Napfordulóra, a Kék Rezonáns Kéz teszi fel a koronát. A Téli napforduló, a Fény születésének ünnepe. A legtöbb ősi vallás, hit egyik legalapvetőbb ünnepe: a Nap visszatérése. Ezen a napon a leghosszabb az éjszaka, azonban ettől a pillanattól kezdve egészen a nyári napfordulóig növekszik a nappalok időtartama. Ez mind a természetben, mind spirituálisan is, a befelé fordulás időszaka. A növények és állatok ilyenkor téli álmot alszanak, nekünk pedig -mint spirituális létezők- az Önmagunkba való visszatérés a feladatunk.

Rezonáns tónusú Kéz minősége ma arra ösztönöz, hogy kicsit lassuljunk le és  forduljunk picit Önmagunk felé. Segít visszatalálnunk belső központunkhoz, a Forráshoz. Adjunk ma időt és teret magunknak egyedül, hogy összegezhessük mi mindent hozott és mi mindent vitt el ez az év. A Sárkány Hullámvarázsban megjelenő Kék Kéz minősége ideális alkalmat biztosít arra, hogy picit megálljunk és hagyjuk leülepedni az eddigi eseményeket. A Kék Kéz mindig elhozza a lezárást, a gyógyírt sebeinkre. Kreatív energiáival tovább lendít bennünket utunkon. A mai nap mindehhez megteremti azt a biztonságos teret, ahol feltöltődhetünk, gyógyulhatunk. Szánjunk ma időt arra, hogy tudatosan lezárjuk az eddigi eseményeket, az elmúlt évet. Tűzzünk ki bátran új terveket, vagy módosítsuk a meglévőket. Mindezek mellett vegyük számba jelenlegi teendőinket és állítsunk fel egy fontossági sorrendet! Törekedjünk arra, hogy mindaz, amit ebben a hullámvarázsban elkezdtünk annak a végre is pont kerüljön. Azáltal, hogy energiáinkat nem forgácsoljuk szét, sokkal könnyebé válik az összpontosítás és ezáltal a cselekvés is. Használjuk a Sárkány nyújtotta biztonságot és bizalmat, ha elakadunk. Higgyünk Önmagunk képességeiben, abban, hogy képesek vagyunk a változásra, a Változtatásra! Tudatunkat fókuszáljuk az itt és mostra, hogy energiáinkat összpontosítva minél előbb lezárhassuk ezt a fejezetet, hogy egy Új vehesse kezdetét. Nem elég vágyni egy másfajta életre. Ez csakis akkor tud megjelenni körülöttünk is, ha mi magunk felnővünk ehhez a világhoz, és meggyógyítjuk azon részeinket, melyek a fájdalom, bűntudat vagy sérülések miatt nem képesek változni és fejlődni. Engedjük szabadjára fantáziánkat és merjük átadni magunkat a változásnak, a megszokott dolgok, rutinok elengedésének.

Ha még nem tetted, csatlakozz a Tzolkin Challenge-hez és dolgozz Önmagon, Önmagadért!
Nincsenek kötöttségek, költségek és bármikor elkezdhető! Tzolkin 1 Hullámvarázsának felénél járunk, ma van a FÉNY ÜNNEPE.. Mi lenne ideálisabb mint ma belekezdeni..? Olvass róla, csináld végig.
Senkinek nem tartozol elszámolással, nincsenek vizsgák, de ha szeretnéd megosztani sikereidet, rész-sikereidet, nagyon szívesen hallanánk felőle!

TZOLKIN CHALLENGE / A Vörös Sárkány Hullámvarázs feladata:

 • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  Mi az, amire lelked mélyén igazán vágysz?
 • Vizsgáld meg a Bizalom és Biztonság kérdéskörét önmagadban, életedben.
 • Vizsgáld felül milyen mértékben hanyagolod saját szükségleteidet, érzéseidet másokéhoz képest.
  Az egész Univerzumot a szeretet mozgatja. Adj és Fogadj!
 • Teremtsd meg az egyensúlyt önnön igényeid és mások szolgálata között! Adj szabadon és feltétel nélkül, ragaszkodás és kötöttségek nélkül.

Mantra:
Levezetek a tudás érdekében
Ösztönözve a beteljesülést
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

 1. Tónus:
  Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni itt: https://youtu.be/oxvToHfCI0A

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.