KIN 005* Vörös Felhangos Kígyó* 12.19.

Tzolkin Challenge: 1 Hullámvarázs 2020.12.15-2020.12.27

1310191130314611-chica_espiritual_ultra_sexyA Hullámvarázs ötödik napja (Felhangos tónus) mindig visszaterel bennünket a központi szándékhoz, a forráshoz, hogy onnan erőt gyűjtve, átléphetünk a cselekvés fázisába. Mindezt ma a Vörös Kígyó támogatja, mely fellobbantja bennünk a harci kedvet, a szenvedély tüzét, beindítva ezzel egy ösztönös megérzéseken alapuló láncreakciót.

A Felhangos Kígyóval a test bölcsességére hangolódunk, mely kirobbantva a megszokottból, elrepít bennünket egy magasabb tudatossági szintre. A mai nap feladata, újra mozgásba hozni elapadt életenergiáinkat és emlékezni a kiindulási szándékunk hevére, hogy ebből erőt gyűjtve végre a tettek mezejére léphessünk. Ma különösen figyeljünk testünk jelzéseire, a gyomorból érkező megérzéseinkre!
Az utóbbi időben feltorlódtak az események, minden kicsit beállt, lelassult, „bekorlátozódott”, holott mélyen bennünk, az ilyenkor megszokott karácsony előtti nyüzsgés már rója a köröket, agyunkban 100 és 100 féle dologgal foglalkozunk egyszerre, bár tudjuk, hogy az idei ünnepek mások lesznek mint eddig. Minden másban, a megszokott karanténos rutin és a megszokás lendülete visz tovább. Kicsit belefáradtunk már, elcsigázottan rójuk körünket, kitörésben reménykedve. Addig is, használjuk ki a Sárkány Hullámvarázst arra, hogy megteremtsük magunknak azt a biztonságos és stabil közeget, amely ideális ahhoz, hogy megpihenjünk és töltekezzünk. Itt az idő, hogy lemerülő félben lévő elemeinket feltöltsük, finom-hangoljuk céljainkat és esetlegesen egy más, kreatívabb megközelítésből induljunk el célunk felé. Ha tehetjük, kezdjük a mai napot egy kis csikung-gal, vagy csakra-tisztító gyakorlatokkal, hogy újra áramlásba hozzuk lelassult életenergiánkat, keringésünket. Ha nincs időnk (bár miért ne volna?!), végezhetünk egy egyszerű légzőgyakorlatot is, mellyel kitágíthatjuk tüdőnket, ezzel is segítve a szívünket, életerőnk áramoltatásában. Ehhez javaslott a váltott orrlyukú légzőgyakorlat, melynél a bal orrlyukon mélyen belélegzünk, majd a jobb orrlyukunkon lassan kifújjuk, mindezt 3x ismételjük.

Engedjük, hogy a mai napon átjárjon bennünket az Élet-igenlés, a vitalitás és az öröm! Bármit is csinálunk ma, azt csináljuk teljes odaadással és lelkesedéssel. Találjuk meg a mai napban azt, ami örömet okoz, vegyünk észre minden apró örömforrást és töltekezzünk belőle. A Kígyó energiáit ma elősegíthetjük azzal, ha picit kényeztetjük testünket, lelkünket menjünk ki egy kicsit a Napra, érezzük, ahogyan átjárja testünk minden sejtjét feltétel nélküli fénye, feltöltve bennünket D vitaminnal és boldogsághormonnal. Adjunk ma hálát, ünnepeljük ma az Életet!

TZOLKIN CHALLENGE / A Vörös Sárkány Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
    Mi az, amire lelked mélyén igazán vágysz?
  • Vizsgáld meg a Bizalom és Biztonság kérdéskörét önmagadban, életedben.
  • Vizsgáld felül milyen mértékben hanyagolod saját szükségleteidet, érzéseidet másokéhoz képest.
    Az egész Univerzumot a szeretet mozgatja. Adj és Fogadj!

Teremtsd meg az egyensúlyt önnön igényeid és mások szolgálata között! Adj szabadon és feltétel nélkül, ragaszkodás és kötöttségek nélkül.

Mantra:
Megerősítek, hogy túléljek
Irányítva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.

Meditáció:
”Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés:
“Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.