KIN 253* Vörös Ritmikus Égenjáró* 12.07.

planetary-alignment-vörös földA mai nappal, átlépünk a Csillag Hullámvarázs cselekvési fázisába, melyhez a szükséges bátorságot és kíváncsiságot a Vörös Ritmikus Égenjáró biztosítja. Most, hogy már tisztában vagyunk az iránnyal és a szükséges képességeinkkel, meg kell tervezzük a következő lépéseket és hát igen, most már fizikailag is tennünk kell céljainkért.

Az elméletet a gyakorlatnak kell követnie. Ki kell lépni az ismeretlenbe, ami nem mindig egyszerű, hisz oly kényelmesen bekuckóztunk már teóriánkkal, tervezgetésünkkel, kint pedig még sötét van és hideg. És egyébként is… Ne keseredjünk el, ha így érzünk, ez most teljesen normális, mégsem jó állapot. Ahhoz, hogy elérjük célunkat, vágyainkat, ki kell lépjünk komfortzónánkból. A Ritmikus tónus arra kér, hogy mérlegeljünk és vállaljuk a felelősséget képességeinkért, és a bennük rejlő lehetőségeinkért. Fogalmazzuk meg pontosan mit is szeretnénk elérni, és tudatosan határozzuk meg a következő lépéseket! Ezek lehetnek rövid, de akár –tekintettel a következő Tzolkin is 260 napos- hosszú távú tervek is. Ez utóbbi esetében, hogy ne lankadjon lelkesedésünk, határozzunk meg rész-célokat is, és azt is, hogy ezek elérésekor mivel „jutalmazzuk” majd meg önmagunkat. Az Égenjáró tervezgetésben igen jó, de a megvalósításhoz, azonban bátorságot is kell merítenie.  Tekintsünk hát vissza egy picit az elmúlt időszakra – vagy Tzolkinra- és lássuk mi mindent elértünk, hová jutottunk. Legyünk rá büszkék, írjuk össze a vélt fejlesztendő területeket, mindenféle bírálat nélkül. Engedjük el a kishitűség érzését és bátran, kivont karddal vessük bele magunkat a cselekvésbe!

Mantra:
Szervezek a felderítés végett,
Kiegyenlítve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.