KIN 231* Kék Planetáris Majom* 11.15* Kisugárzás Felhangos Páva Hold hónapja

szebbapavaElérkeztünk a Vihar évünk 5. hónapjához, mely a Kisugárzás Felhangos Páva Hold hónapja. Ahogy a hullámvarázsnál is, a hónap első napja is fontos irányjelzőt mutat a témákat illetően. Nézzük hát röviden végig:

  • 5. (Felhangos) hónap: egységbe, központba rendeződés; erőforrásainkért, képességeinkért való felelősségvállalás. „Hogyan erősíthetem meg magam a legjobban?”
  • Planetáris tónus: a megvalósulás, manifesztáció erejét képviseli. Ebben az időszakban/napban mindaz beérik, megvalósul, melynek megtermelésére az adott folyamat elindult.
  • Majom: Nézőpontváltás, gyermeki ártatlanság, humor, spontaneitás.

Ma van tehát a beérések napja, mely meghatározza a következő 28 nap irányét is, így érdemes a mai napot alaposan figyelemmel követni. A Planetáris Majom ma egy olyan sarkalatos nézőpontváltásra ösztökél bennünket, mely el is repít célunk kiteljesedéséhez. Ehhez azonban előbb fel kell idézzük eredeti célkitűzéseinket és az elmúlt napok fényében újra kell fogalmaznunk azt. A Majom minősége – ahogy ezt már megszokhattuk,- ma olyan váratlan helyzetek elé állít bennünket, melyek mindezzel együtt kiadják a teljes képet. A Szél eleve felkavaró energiáit ma tovább borzolja a Majom komisz, már-már gyermeki csínytevése. A mai nap arra kér, hogy szabaduljunk ki elménk rabságából és merjünk újra spontánok lenni, játszani és nevetni akár hibáinkon. Ez életre kelti belső gyermeki énünket, aki „bátor királyfiként” a lováról, (vagy királyleányként a toronyszobánkból) már egészen másként látja a helyzetet. Engedjük szárnyalni ma a fantáziánkat, gyermeki ártatlanságunkkal lássuk meg a legkisebb apróságokat is melyek eddig elkerülhették figyelmünket, mert ez vezet ma el a sikerhez. Fogadjuk a mai eseményeket nyitottsággal és humorral, hogy mögé láthassunk. Tudatosítsuk, hogy minden értünk történik. Hallgassunk belső vezettetésünkre, hogy összekapcsolódva a Majom játékosságával, egyensúlyba hozva a bennünk dúló ellentéteket, végre manifesztálódhasson mindaz, amivel az elmúlt 10 napban dolgoztunk.

Használjuk ki, a napunkat jól, jusson időnk egy kis mókára, kacagásra is. Ne feledjük a nevetés a legjobb orvosság. Oldja a félelmeket, elűzi a bánatot és könnyedséget ad a mindennapokhoz.

Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com

  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel!Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk!Tökéletes ajándék barátnőidnek.
    Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra:
Tökéletesítek, hogy játsszak,
Előállítva a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.

Meditáció:
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés:
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.