KIN 227* Kék Ritmikus Kéz* 11.11

227-manik-6A Ritmikus tónusú kéz egyensúlyt teremt, és célirányos cselekvésre ösztönöz. A mai a gyógyulás/ gyógyítás napja. Mély, érzelmekkel teli hónap áll mögöttünk, melyből már csak 4 nap van hátra. Az elmúlt 25 nap, mélyebb önismeretre, elmélyülésre és (a Hold Hullámvarázs miatt) megtisztulásra ösztökélt bennünket. Felkavarta elrejtett, elnyomott témáinkat, régi mintáinkat, hogy végre útjára engedve őket, megalapozzuk, megerősítsük Énünk alapjait.

A Ritmikus Kéz ma segít pontot tenni megkezdett, vagy halogatott projektjeink végére, előkészítve a terepet, hogy valami új, friss téma léphessen be helyükre. Az elmúlt napok során felszaggatott, megbolygatott érzelmi életünk sebei lassan gyógyulnak, s ha jól figyelünk, keletkezésük okaira is fény derül. Lassan jó lenne mindezzel megbékélnünk. Addig is, állítsunk fel prioritást és szépen lassan zárjuk le a múlt egyes fejezeteit, hogy gyógyír kerülhessen rájuk. Összpontosítsuk erőforrásainkat és egyszerre csak egy dologgal foglalkozzunk! Ha ide-oda kapkodunk feladataink között, azzal csak a maradék energiánkat is felemésztjük.
A mai nap energiáit első segíthetjük valami kreatív alkotással. A Szél hullámvarázsban megjelenő Kéz minőségének segítségével, ma csatornává válhatunk és az alkotáson keresztül kapott információval kiteljesedhetünk, felszabadulhatunk. Ez a módszer a segíthet, például ha egy-egy elakadás, gyász, öröm feldolgozásában. Egyszerűen csak rajzoljuk/fessük/gyúrmázzuk ki magunkból a felkavaró témákat. Nem kell, hogy szép legyen, a lényeg, hogy addig csináljuk, amíg azt nem érezzük, hogy készen állunk. Csak rajzoljunk, színezzünk önfeledten erre az érzésre, helyzetre összpontosítva. Utána tépjük össze, égessük el, vagy csak egyszerűen dobjuk ki az alkotásunkat és vele minden rossz érzést és emléket!

Kevésbé kreatív, vagy művészi megoldás, de éppoly hasznos, ha környezetünket rakjuk rendbe: lomtalanítsunk, takarítsunk, kertészkedjünk. Ez nem csupán csinosítja környezetünket, de közben rendezi gondolatainkat is, mely a Szél hullámvarázsban kifejezetten hasznos.

Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com

  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel!Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk!Tökéletes ajándék barátnőidnek.
    Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra:
Szervezek a tudás érdekében,
Kiegyenlítve a gyógyítást.
Lepecsételem a beteljesülés tárházát,
Az egyenlőség ritmikus tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A kézmozdulatokat itt nézheted meg: https://youtu.be/vl-oUUiZJ-c

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.