KIN 224* Sárga Elektromos Mag* 11.08

224-kan-3Sokszor mondogatjuk, „nem jutunk egyről a kettőre”, holott valójában a kettőről háromra való lépés sem könnyebb. Egyről a kettőre, felismerjük céljaink nehézségeit, felmerülnek a kételyek, a bizonytalan ingadozás. Immár a horogra akadtunk, hisz a biztosnak hitt eszménk meginogni látszik. Most már csak az a kérdés, hogy maradunk e az örök billegésben, vagy a látszat biztonságot hátrahagyva új megoldásokat keresünk? Kettőről a háromra. Ez a mai feladat, melyben a Sárga Mag nyújt segítséget.

A Sárga Mag napja, a bennünk szunnyadó potenciálokra hívja fel figyelmünket. A negyedik Maja hónapunk végét tapossuk már, ami az Év témáit (emlékeztetőül)  tekintve az alapok lefektetéséről szól. Most kell cselekedni, most kell döntést hozni. Az elmúlt napokban (hónapokban) felfedezett képességeinkért, lehetőségeinkért, egyedül mi vagyunk felelősek és cselekedeteinkkel Nekünk kell ezeket kicsíráztatni, hasznosítani. Adjunk magunknak ma egy kis időt elcsendesedésre. Használjunk a Szél Hullámvarázs energiáit és kapcsolódjunk össze szellemi vezetőnkkel. Hallgassunk belső megérzéseinkre és adjunk hangot az elérendő célunknak, hiszen tudjuk, a kimondott szónak Teremtő ereje van. Merjünk kockáztatni és mondjunk Igent a Változásra!

Vizsgáljuk meg a biztonság kérdését életünkben. Szabaduljunk meg a régi mintáktól, hiedelmektől és szokásoktól és haladjunk előre az új lehetőségek felé. A biztonság fogsága és a mindennapi élet rutinja mögött ismeretlen lehetőségek rejtőznek, csakis arra várva, hogy felnőjünk a feladathoz. Készen állunk! Tudatosítsuk, hogy mindaz, amire vágyunk, az bennünk van, csak ki kell hozzuk magunkból. Erősítsük meg hitünket önmagunkban és a megállíthatatlanok leszünk. Bátorság!

Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com

  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel!Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk!Tökéletes ajándék barátnőidnek.
    Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra:
Aktiválok, hogy célozzak
Megkötve az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mundra:
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.

Meditáció:
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés:
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.